Madencilerden Başkan Yılmaz'a teşekkür ziyareti

Madencilerden Başkan Yılmaz'a teşekkür ziyareti

Madencilerden Başkan Yılmaz'a teşekkür ziyareti

Zonguldakta bindikleri halk otobüsünde boş koltuklara rağmen ‘kirlenmesin diye ayakta seyahat eden maden işçileri, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmazı ziyaret etti.
Geçen 23 Eylülde Kilimli ilçesine bağlı Gelik beldesinde yerin metrelerce altında çalışan maden işçileri, bindikleri halk otobüsünde kirlenmesin diye boş koltuklara oturmadı. O anlar ise halk otobüsünün güvenlik kamerasına yansımış, işçilerin davranışı Türkiyede gündem olmuştu.
6 maden işçisi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen resepsiyona katılmışlardı. Maden işçileri, davranışlarının ödüllendirilmesinde destek olan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmazı ziyaret ettiler.
Ziyarette konuşan Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Bizim şehrimiz maden şehri. Maden üzerine kurulmuş bir şehir. Herkesin bu sebeple bir bağı, madencilikten dolayı da bir akrabalığı var diye konuştu.
İşçiler, desteklerinden dolayı Başkan Yılmaza teşekkür ettiler. Yılmaz da ziyaretin anısına işçilere çeşitli hediyeler verdi.

haber

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER