Mağdur Aileye Başkan Yılmaz Sahip Çıktı

Mağdur Aileye Başkan Yılmaz Sahip Çıktı

Mağdur Aileye Başkan Yılmaz  Sahip Çıktı

Kozlu ilçesine bağlı Güney Mahallesinde sobadan kaynaklanan yangın sonucu evi yanarak kullanılmaz hale gelen aileye Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz sahip çıktı.
Başkan Yılmaz Yanan evin taban, tavan, elektrik, boya ve mutfak dolaplarını yaptırdı. Güney Mahallesi Muhtarı Şükran Baykanda evin mobilya ve perdelerini yardımsever bir işadamından temin ederek Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ile birlikte ev sahibine teslim etti.
Evinin yeni halini gören ev sahibi ise gözyaşlarını tutamayarak Kozlu belediyesi Başkanı Yılmaza teşekkür etti. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Kozlu Belediyesinin vatandaşların iyi ve kötü günlerinde her daim yanlarında olduklarını dile getirdi. Başkan Yılmaz, Güney Mahallesinde 3 çocuklu Ayhan Ailesinin evinde yangın felaketi yaşandı. Ekiplerimizin burada yaptığı incelemelerden sonra kullanılamaz duruma geldiği yönünde rapor tutulan evin aile fertlerinin imkanlarının evi yaptırmaya müsait olmadığından sağlıklı bir ortamda yaşamını sürdürmesini sağlamak için belediyemizin imkanları ile evin bakım onarım tamiratını yaptırdık. Aile fertlerine teslim ettiğimiz evimiz çok güzel olmuş, güle güle otursunlar. Aile fertlerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, yenilenen evlerinde mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını temenni ediyorum. Rabbim böyle sıkıntıları bir kez daha yaşatmasın. Kozlu Kaymakamımız Ahmet Karakayaya da Yardım ve destekleri için teşekkür ediyorum dedi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2018, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER