Masa Kalktı Sahil Kurtuldu Mu?

Masa Kalktı Sahil Kurtuldu Mu?

Masa Kalktı Sahil Kurtuldu Mu?

Zonguldak sahil bandında bulunan Kordon boyunda ticaret yapan işletmelerin dükkân sınırlarını aştıkları ve işgale uğrattıkları gerekçesiyle dışarıya koydukları masalara yasak geldi. Zonguldak Valiliği ve Zonguldak Belediyesi iş birliği ile yürütülen kararda işletmelerin dışarıya taşmaması gerektiği belirtilerek daha öncede bir kaç kez cezai işlem uygulandığı belirtiliyor.
Diğer taraftan esnafın karara uyduğu gözlenirken çevrede bulunan diğer tezgâhlarında kaldırılması tebligatının taraflara ulaştığı ancak yine sahil bandında, Zonguldak Valiliği arkasında ki tahta tezgâhlarda ise bu kararın uygulanmadığı bu işletmelerin ticaretine devam edeceği diğer işletme sahipleri tarafından tepkiyle karşılanıyor.
Vatandaş kanadından ise kordonda bulunan işletmelerin aleyhinde bir şikâyet olmadığı sosyal yaşam içinde bu bölgenin vazgeçilmez olduğuna vurgu yapılıyor. Kent merkezinde birçok işgal ve usulsüz işlerin yapıldığı göz önüne alındığında sahil boyunca ticaret yapan işletmelere bu şekilde yaptırım uygulanması ise tartışmalara neden oldu.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2017, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER