Mehmetçik yalnız değildir!

Mehmetçik yalnız değildir!

Mehmetçik yalnız değildir!

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından, Ülkü Ocakları ile birlikte, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de düzenlediği harekata moral desteği amaçlı, esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldı.
Etkinlik öncesi Zonguldak Madenci Anıtı önünde basın açıklaması yapan MHP İl Başkanı Hamdi Ayan;
“Bugün Zonguldak Ülkü Ocakları ve İl Başkanlığımız tarafından verilen talimat yerine getirilmektedir.
Biz de Milliyetçi İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı olarak esnafımıza Türk Bayrağını dağıtmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Tek bir cümle ile ifade etmek gerekirse Mehmetçiğimiz yalnız değildir. Bugün fikri olarak yanlarındaysak, yarın da fiziki olarak, milliyetçi, ülkücü hareket olarak yanlarında olacağımızın bilinmesini kamuoyu tarafından bilinmesini istiyoruz” dedi.
Zonguldak Ülkü Ocağı İl Başkan Yardımcısı Kemal Yazıcı da yaptığı konuşmada; “Bilindiği üzere Mehmetçiğin Afrin’deki operasyonuna destek amaçlı Zonguldak esnafına Türk Bayrağı dağıtılacaktır. Bu anlamda Mehmetçiğin yanında olduğumuzu, devletimizin arkasında olduğumuzu buradan Zonguldak halkına söylüyoruz. Ayrıca tüm Zonguldak’ta evlerin ve iş yerlerinin Türk Bayrağı ile donatılmasını istiyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2018, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER