MHP-AK Parti yakınlaşmasında bu yadırganamaz!

MHP-AK Parti yakınlaşmasında bu yadırganamaz!

MHP-AK Parti yakınlaşmasında bu yadırganamaz!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Alparslan Türkeş’in vefatının 21. Yılı sebebiyle Ankara’da katıldıkları anma programını değerlendirdi. Kıransoy, Türkeş’in müstesna bir insan olduğunu ve Türk siyaseti için önemli bir figür olduğunun altını çizdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkeş’in mezarını ziyaret etmesini değerlendiren MHP’li Kıransoy, “Dediğim gibi Türkeş, Türk siyasetinin önemli figürlerindendir. Ayrıca MHP-Ak Parti yakınlaşması bu ziyarette etkili olmuştur” dedi.
“TÜRKEŞ FİKİR ADAMIDIR”
MHP’nin kurucu Alparslan Türkeş’in Türk siyasi hayatı için önemli bir figür olduğuna dikkat çeken MHP’li Kıransoy, “MHP’nin kurucu genel başkanı merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin ölümünün 21. Senesini anma programlarına katıldık. MHP Zonguldak teşkilatları da her sene olduğu gibi bu programlara katılmıştır. Ülkücü hareket büyük bir vefa hareketidir. Bunun mesajı oradan verilmiştir. Alparslan Türkeş, Türk siyasi hayatından unutulmayacak bir yer edinmiştir. Milliyetçilik dendiğinden Türkeş ilk akla gelen siyasete ve fikir adamıdır. MHP teşkilatları ülke genelinden Ankara’ya gelerek adeta anıt mezara akmıştır. Buradan büyük bir birlik ve beraberlik mesajı çıkmıştır. Ülkücüler, Başbuğlarına vefalarını göstermişlerdir. Kendisini bir kere daha rahmetle anıyorum” dedi.
“BU YADIRGANAMAZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkeş’in mezarını ziyaret etmesinin değerlendiren Başkan Kıransoy, “Az önce işaret ettiğim gibi Alparslan Türkeş bey Türk siyasi hayatında büyük bir yeri olan müstesna şahsiyetlerden biridir. Başbuğ sıfatı kendisine rastgele verilmiş bir sıfat değildir. Türkiye’de siyaset yapan herkes için önemli bir zattır. MHP ile Ak Parti arasında yaşanan yakınlıkta buna vesile olmuştur. Bu yadırganacak bir durum değildir”

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2018, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER