MHP, ASKIDA EKMEK KAMPANYASI BAŞLATIYOR

MHP, ASKIDA EKMEK KAMPANYASI BAŞLATIYOR

MHP Merkez ilçe Başkanı Süleyman Erbay, merkezde 19 mahallede Askıda Ekmek Kampanyası başlatacaklarını söyledi. MHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay düzenlediği basın toplantısında,  "Osmanlı’dan bu güne tarihsel dayanışma örneğimiz Askıda Ekmek kampanyamızı Zonguldak Merkez İlçemizde başlatıyoruz."dedi.

Perşembe gününden itibaren 19 ayrı mahallede 19 Bakkal esnafı aracılığı fırınların katkısı, hayırsever vatandaşların desteği ile ihtiyaç sahibi vatandaşları askıda ekmekle buluşturacaklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi merkez ilçe başkanı Süleyman Ali Bey şu bilgileri verdi:

"Öncelikle İzmir’de 30 Ekim’de yaşanan depremden dolayı hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Enkaz altında kalanların da var ise bir an evvel sağ olarak kurtulmasını Yüce Allah’tan diliyorum. Kurtarma çalışmalarında görev alan tüm vatandaşlarımızı  gönülden kutluyorum. Allah bir daha böyle felaketleri bizlere yaşatmasın inşallah. Ülkemizin içinden geçtiği zorlu süreçte Irak ve Suriye sınırlarımızda, Akdeniz’de, Ege’de, Karabağ’da yaşananlar birer tesadüf değildir. Bulunduğumuz coğrafya tarih boyunca milletlerin iştahını kabartmış Türk Milleti ise tarih boyunca insanlığa örnek olma yolunda kararlı mücadelesini sürdürmüştür. Ancak yaşanan süreçte ülkemiz üzerinde hesapları olan şer güçlerin 15 Temmuz hain darbe planını başarılı olamamış ve Türk Milleti zincirlerini kırmaya başlamış medeniyetler savaşında eski heybetli yerini almaya başlamıştır. Dünyayı esir alan salgın hastalık ve yaşadığımız bu zorlu süreçler önümüze bir ödev çıkartmaktadır. Bu ödev ise Bilge Lider Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin işaret buyurduğu gibi “Bölüşürsek Tok Oluruz, Bölünürsek Yok Oluruz.” Zor zamanlarda dayanışma birlik beraberlik bizim milletimizin karakterinin bir özelliğidir. Bu manada Bilge Liderimizin işaret buyurduğu gibi Osmanlı’dan bugüne tarihsel dayanışma örneğimiz Askıda Ekmek kampanyamızı Zonguldak Merkez İlçemizde başlatıyoruz. Yarından itibaren 19 ayrı mahallemizde 19 Bakkal esnafımızın aracılığı Fırınlarımızın katkısı, hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı askıda ekmekte buluşturacağız. Başlangıç için belirlediğimiz noktalara 10 ar ekmek göndereceğiz. Bu kampanyayı vatandaşlarımızın katkıları ile zaman içerisinde daha da genişleteceğiz. Sayın Genel Başkanımızın ifade buyurduğu gibi; ”Askıda Ekmek Kampanyası siyasal bir tepki veya eleştiri değil, manevi bir görevi ifa hassasiyeti, kardeşliği, hatırlamayı, paylaşmayı ve kader ortaklığını ifade hasbiliğidir.” Yönetim kurulu arkadaşlarımız bu konuda hayırsever vatandaşlarımız ile iletişime geçerek onları kampanya kapsamındaki fırın ve bakkallarımızın da aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile buluşturacaklardır. Tüm halkımızı bu dayanışma ve kampanyaya destek olmaya davet ediyorum."

 

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2020, 18:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER