MHP'den 'Bakan' talebi!

MHP'den 'Bakan' talebi!

MHP'den 'Bakan' talebi!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Metin Soydaş, Cumhur ittifakının ülke genelinde %55 oranın bir oya ulaştığı değerlendirmesinde bulunarak Zonguldak noktasında hizmet açısından çalışacaklarını dile getirdi. Başkan Soydaş diğer taraftan Cumhur ittifakı çerçevesinde çıkan milletvekilleri ile bir araya gelerek Bakan ve Bakan Yardımcısının Zonguldak’tan olması noktasında Ankara’dan talepte bulunacaklarını belirtti. 
 

“ZONGULDAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
MHP olarak Zonguldak için çalışmaya devam edeceklerini dile getiren MHP İl Başkanı Metin Soydaş, “Cumhur ittifakı Türkiye geneli üzerinde Zonguldak’ta da %55 oranında bir oya ulaşmıştır. Bu çok önemlidir. Ülkemize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu oy oranının Zonguldak’a iyi şekilde yansıması olacaktır. Zonguldak için güzel şeyler olacağını belirtmek istiyorum. Zonguldak çok zor bölgedir ancak biz burada 55 oranına çıkardık. Milliyetçi Hareket Partisi bu sahada 70 günlük bir zaman diliminde üstün bir performans göstermiştir. Burada diğer milletvekili arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Zonguldak için bir şeyler yapacakları beklentimiz yüksektir. Cumhur ittifakı beş yıllık yapılan bir protokoldür. Beş yıllık süreçte ülkeyi birlikte yöneteceğiz. Biz beş yıl boyunca sahada elimizden ne geliyorsa yapmak istiyoruz” dedi.

“BAKAN ÇIKARMAK İSTİYORUZ”
Zonguldak’tan Bakan veya Bakan Yardımcısı çıkarabilmek için talepte bulunacaklarını dile getiren Başkan Soydaş, “Biz Zonguldak’a hizmet noktasında elimizden geleni yapacağız. Cumhur ittifakı milletvekilleri ve yöneticileri ile bir araya geleceğiz. Bakan ve Bakan yardımcısının Zonguldak’tan olması noktasında Ankara’dan talepte bulunacağız. Biz Zonguldak için bu noktanın çok önemli olacağı inancındayız. Hizmet ve yatırımın daha fazla olması daha sağlık olması ve şehrimizin selameti için Bakan çıkarmak istiyoruz” dedi.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 01:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER