MHP'DEN BAŞKAN ALAN’A ZİYARET

MHP'DEN BAŞKAN ALAN’A ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Zonguldak belediye başkanı Dr. Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret etti
(Resimli)
Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay, Zonguldak belediye başkanı Dr. Ömer selim Alan’ı ziyaret etti.
Erbay beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yaptığı ziyaret ile ilgili açıklamasında, “Sayın başkanımız sürekli sahada ve koşturmacada bu yoğunlukta bizleri de ağırladı kendisine teşkilatım ve şahsım adına çok teşekkür ederim” diyerek şunları söyledi:
“Zonguldak belediyecilik anlamında hizmete susamış bir şehrimiz idi. Özellikle alt yapı ve ulaşım sorunları olmak üzere şehrin çehresinin elden geçmesi gerekiyor. Alt yapı ve Ulaşım bir şehrin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınmasının en önemli göstergesidir.  Bu manada sayın başkanımız genç, azimli ve dinamik bir görüntü veriyor. Belediye Başkanı  Dr. Ömer Selim Alan’ın Zonguldak için bir şans olduğunu düşünüyorum. Burada siyaset gözetmeksizin Zonguldak’a devlet elinin değmesi ve ilimizin ihya olması için Sayın Başkan’a destek olunması gerektiğine inanıyorum. Hükümet desteğini almak ve şehrimize değer katmak Onun elinde biz bu desteği alacağına ve ilimize en güzel şekilde hizmetler sunacağına inanıyoruz. 
Kendisiyle yapmış olduğumuz istişarede belediye çalışmaları hakkında bizleri bilgilendirdi. Son günlerin gündemi olan su zammı hakkında ikna edici bilgiler verdi. Barajdan evlere kullanım amacıyla çıkan suyun yüzde 85’inin kayıp ve kaçak neticesinde heba olduğunu, bununla mücadele konusunda çalışmalar yapıldığı, tedbirler alındığı konusunda yapılan çalışmaları anlattı. Yapılan su zammının bahsedildiği gibi yüzde 30 olmadığını ve yüzde 11 olduğunu öğrendik. 
Burada şunun altını çizmek gerekir muhalefetin iktidarı yıpratmak için mercekle delil aradığı, yapılan iyi şeylerin takdir edilmesi gerekir iken yok sayıldığı  bir siyasi anlayışla hareket ettiği ortamda tüm bu bakış açısına rağmen bir zam yapıldıysa haklı bir gerekçesinin olduğu aşikardır.
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Teşkilatı olarak belediye çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Sayın Başkan bu konuda yoğun çalışma içerisinde şehir şantiye alanı gibi özlenen Zonguldak’ın alt yapısı hazırlanıyor diye düşünüyorum. Bizler teşkilat olarak şehrimize fayda sağlayacak, değer katacak insanımızın yaşam kalitesini yükseltecek her çalışmanın yanındayız ve destekçisiyiz. Gerek gördüğümüz yerde şehrimizin yararına, insanlarımızın yararına uyarılarımızı da yapmaktan geri durmayacağız. Sayın Başkan’a bu manada motivasyonunu bozmadan hizmet yarışına devam etmesini önererek başarılar dilerim”
Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan’da MHP  Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erbay ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederek, “Hepimizin amacı Zonguldak’ımıza hizmet etmektir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER