MHP diye bir parti kalmamıştır

MHP diye bir parti kalmamıştır

MHP diye bir parti kalmamıştır

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım yaptığı açıklama ile çok konuşulacak sözlere imza attı. GÜNDEM Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım, Ak Parti-MHP ittifakının yerel bir yansıması olacağını düşünmediğini, MHP diye bir partinin aslında kalmadığını belirtti. Başkan Yıldırım açıklamasında, “Şöyle ifade etmeliyim ki bana göre Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) diye bir parti kalmadığı için AK Parti seçime tek başına girmiş olacaktır. O sebeple %50’nin üzerinde bir oy alarak biz burada seçimi kazanacağız. Biz bu iddialı bir partiyiz ve bizimde tek amacımız bunu gerçekleştirmek. MHP seçmeninin kalanı desek yani %6 oranın bir seçmen var. Oda diyelim ki 6 milyon kişiye denk gelsin gelen anketler şöyle bir durum var; 6 Milyon kişinin 3 Milyonu zaten Başkanlık seçimlerinde oy vermeyecek. Milletvekili seçimlerinde oy verecek. Bence MHP diye bir parti yok şuanda” şeklinde konuştu.
“CHP İLE İTTİFAKA GEREK KALMAYACAKTIR”
Başkanlık seçimlerine kadar oy oranlarını daha yukarılara taşıyacaklarını bu sebeple CHP ile olası bir ittifaka da gerek kalmayacağını düşündüğünü belirten İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat Yıldırım, “, “Şuan ki anket sonuçlarına göre %22-23 seviyelerinde bir oran görünüyor. Ama genel seçime kadar %40 oranının üzerine çıkacağımızı düşünüyorum ben. Durum bundan ibaret. Yani CHP ile ittifaka çok ihtiyaçta kalmayacağını düşünüyorum ben. İYİ Parti halk hareketidir. Herkes siyasi gömleklerinin üzerine ceketlerini giymiştir. Bunlardan biri de benim. Ben tek başımıza iktidar olacağımızı düşünüyorum. Biz 3-4 aylık bir partiyiz. Bu süreç içerisinde gelinen oy oranı bellidir. Düşünün ki seçime daha 1 sene var. Daha iyi oranlarda oyumuz olacağına inanıyorum. Bir sene içinde %40 üzerine çıkacağımızı düşünüyorum. Zonguldak 40-50 sene ki hali ile aynı durumda gidiyor. Biz bunu da değiştireceğiz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 12:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bozkurt
Bozkurt - 6 yıl Önce

Ne içtiysen bana gönder serhat yıldırım bu kafayı bende istiyorum... GERÇEKLERİ KONUŞ YILDIRIM ... Hayallerler yaşanmıyor... işine bak... tavsiye istersen kimseye bulaşma bedel ödersin... unutmaktı bugün satan yarında satacaktır..

ihsan pinar
ihsan pinar - 6 yıl Önce

ac tavuk kendini darı ambarında sanırmış

Mustafa altıntaş
Mustafa altıntaş - 6 yıl Önce

Sayin meral baskan tek başımıza mutlak kazanma sansiniz ola bilir bir siyasettir bu sansa birakmaya gelmez. Itifakta yapmak gerek bence

Kurtuluş
Kurtuluş - 6 yıl Önce

Başaracağız

SIRADAKİ HABER