MHP Kadın Kolları'ndan Şirin'e ziyaret

MHP Kadın Kolları'ndan Şirin'e ziyaret

MHP Kadın Kolları'ndan Şirin'e ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Zonguldak İl Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, İlk ziyaretlerini Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin'e yaptılar.

ŞİRİN: TÜM SİYASİ PARTİLİLERDEN BU YAKLAŞIM BEKLİYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin şunları söyledi, "Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak şubesi olarak Derneğimizi yeni görevlendirilen Zonguldak Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları Başkanı ve yönetiminin ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum. Tabii ki siyasi partiler toplumumuzun bilindiği gibi yönetiminde fonksiyon yaratan ve her türlü çalışmalarda öncelikle kadın kollarının kadınların daha fazla aktiftir. Ben inanıyorum ki yeni göreve gelen arkadaşımız bu konuda tecrübesi olan Kozlu ilçesinde kadın kolları başkanlığı yaptığı için İl Başkanlığı bünyesinde de aynı başarıyı sağlayacağına inanıyorum. Bizler Zonguldak'ta 1995 yılından beri engellilere yönelik kamu yararına faaliyet gösteren bir derneğiz. Bizlerle ne kadar yakın olurlarsa biz de kendileriyle o kadar yakın oluruz. Sonuçta dediğim gibi bizim yaptığımız hizmet genelde engelli ve ihtiyaç sahibi kişilere olduğu için, Tabii ki bu noktada genellikle siyasi parti ayrımı yapmadan hepsinin kadın kollarından bu yaklaşımı ve bu duyarlılığı bekliyoruz. Kapımız herkese açık. inşallah önümüzdeki dönemde değerli başkanımızla güzel çalışmalar yaparak İnşallah faaliyetlerimizi devam ettireceğimize inanıyoruz. Tekrar başkanımıza ve yönetim kuruluna yapacağı çalışmalar da başarılar diliyorum" dedi.

ÖZDEMiR: YENİ GELDİK  GÜZEL ÇALIŞMALAR PLANLIYORUZ

 Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak il Kadın Kolları Başkanı Türkan Özdemir, Sakatlar Derneği ziyaretinde şu ifadelere yer verdi. "Başkanıma çok teşekkür ediyoruz bu güzel temennileri için. Biz ilk ziyaretimizin böyle anlamlı bir derneğe olsun istedik. Dernek çalışmaları hakkında bilgi alıp nasıl çalışma yürütebiliriz bunları konuştuk. Bundan sonraki süreçte, güzel ve koordineli bir şekilde kendileriyle çalışmak istiyoruz ve Her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Ayrıca yönetime yeni geldik ve güzel çalışmalar planlıyoruz" dedi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2019, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER