MHP’den Ömer Selim Alan’a ziyaret

MHP’den Ömer Selim Alan’a ziyaret

MHP’den Ömer Selim Alan’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse beraberinde Meclis üyesi Okan Doğramacı ile birlikte Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ı makamında ziyaret etti. 

Varol Demirköse Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a hayırlı olsun diyerek; “Seçimlerin Zonguldak, bölgemiz ve ülkemiz için hayırlar getirmesini diliyorum. Allah utandırmasın Allah hayırlı görevler yapmayı nasip etsin. MHP teşkilatları olarak halkımızın bize verdiği görev doğru yapılan her işe destek olmak yapılanların takipçisi olmak taşın ucundan tutmak. MHP teşkilatı olarak yapılacak her iyi işin destekçisi olacaktır. Doğruların da her zaman yanındadır” dedi. 

Başkan Alan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bu süreçte centilmence bir seçim süreci yaşadık. Birbirimizi kırmadan bu süreci tamamladık. Bundan sonra da kenetlenerek omuzomuza Zonguldak için elimizden geleni yapmak için koşturacağız. Ben hep şunu söylemiştim, 1 Nisan’dan sonra bu caddelerde yüz yüze bakacağız.  Allaha hamd olsun birbirimizin yüzüne bakamayacak çirkin durumlar hiç olmamıştır. Zonguldak’ta örnek bir süreç yaşamıştır. Siyasi görüşün ne olursa olsun bizim bundan sonra tek derdimiz Zonguldak’ın  menfaati için koşturmak olacaktır.”

Gündem

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2019, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER