MİGROS'un 'Eve Teslim Satış Hizmeti' bozuk çıktı!

MİGROS'un 'Eve Teslim Satış Hizmeti' bozuk çıktı!

MİGROS'un 'Eve Teslim Satış Hizmeti' bozuk çıktı!

Ülkenin önemli market zincirlerinden biri olan ve gerek ülkenin gerekse de dünyanın önde gelen markalarını müşterilerine sunan Migros, Zonguldak’ta akıllarda kalması gereken bir skandala imza atarak bu kadarına da pes dedirtti!
Bilindiği gibi bir süredir müşterilerine Eve Teslim Satış hizmeti veren Migros, bu sayede de markete gitmeye gerek kalmadan müşterilerine alışveriş imkanı tanımaya başladı. Ancak 4 Ağustos günü yaşanan bir satış Migros’un sözde ‘kaliteli ürün satışı’ hizmetine gölge düşürmeyi başardı.
İddialara göre, kapıda teslim alışveriş yapmak isteyen bir vatandaş, ulaştığı firma yetkililerine siparişlerini verdi. Siparişler arasında yer alan kaşar peyniri de teslim edilen ürünler arasında vardı ancak tüketilmesi mümkün olmayan bir halde teslim edildi. Çürümeye yüz tutmuş bu ürünü vatandaşa satmaya kalkan Migros, bu olayla hem adına hem de saygınlığına gölge düşürdü. Bozuk ürün teslim edilen vatandaş gerekli şikayet hakkını kullansa da hak arama noktasında umduğunu bulamadı.

YETKİLİLER NE YAPACAK?
Öte yandan, her fırsatta kaliteli ürün sattığını iddia eden Migros yetkililerden bir açıklama gelmedi. Vatandaşa bozuk ürünün satılması ise kafalarda soru işareti bıraktı! Vatandaşlar, Migros’ta ki gıda ürünlerinin denetlenmesini isterken, bu durum karşısında yetkililerin ise ne yapacağı merak konusu oldu.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2019, 09:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
bayram
bayram - 5 yıl Önce

gecen bende ayran aldım aynıiş benımde başıma geldi

yıldırım
yıldırım - 5 yıl Önce

tşkler gündem gazetesi,bende salça aldım 1 hafta önce son tuketım tarıhıne 1 gun kalmıştı

AHMET CAN
AHMET CAN - 5 yıl Önce

ARTİST BİR MÜDÜRLERİ VAR,ARTİST ARTİST GEZMEKTEN MAĞAZAYA BAKAMIYORKİ..

kanca
kanca - 5 yıl Önce

vay anasını be benım başıma da sucuk aldım aynı durum geldi ,para gerı almak ıstedım zar zor 3 saat bekletılerek aldım.yakışmıyor mıgrosa

keriman
keriman - 5 yıl Önce

çok güzel bir konuya değindiniz,kedi maması aldım son kullanım tarihi gecmişti,ve ukale ukala konusma tarzları var,çalışanlarının

Bhr
Bhr - 5 yıl Önce

Iki gün once migrostan yumurda aldik 30 taneside kufluydu küfünü gectik disi resmen imitasyon gecurmisti

SIRADAKİ HABER