MİLLETVEKİLİ ÇOLAKOĞLU'NDAN ZTSO BAŞKANI DEMİR'E ZİYARET

MİLLETVEKİLİ ÇOLAKOĞLU'NDAN ZTSO BAŞKANI DEMİR'E ZİYARET

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir tarafından, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasınca yürütülmekte olan projeler ile ilgili Milletvekili Çolakoğlu ile bilgi paylaşımında bulundu.

Çaycuma Sera Organize Sanayi Bölgesi, Devrek – Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi fizibilite çalışmaları, Kömüre Giden Demiryolu Turizm Projesi ve Lojistik Merkez kurulması çalışmaları gündeme alınarak, detaylı bir şekilde görüşüldü.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; "İlimiz ve Bölgemizin vizyonu ile ilgili çalışmaları değerlendirmek üzere Milletvekillerimiz ile yaptığımız toplantıların sonuncusunda Sayın Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu’nu misafir ettik. Böylelikle Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası olarak beş milletvekilimizi de İlimizin vizyonu çerçevesinde Odamızın çalışmaları, hedeflediğimiz projeler ile ilgili bilgilendirmiş olduk. Kendilerinden her zaman destek gördük, her aşamada yanımızda oldular. İnşallah bundan sonra da birlikte çalışarak ilimizde yatırım ve istihdamın artırılması için çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Vekilimiz Ahmet Çolakoğlu ve nezdinde tüm Milletvekillerimize zaman ayırıp bizlerin yanında oldukları için çok teşekkür ediyorum, bundan böyle de yönetim kurulu toplantılarımıza İlimizin yöneticilerini davet ederek görüş alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu davetlerinden dolayı Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’e teşekkür ederek, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ile birlikte olmaktan memnuniyet duyduğunu, İlin Ekonomisine ve İstihdamına yönelik Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geliştirilen projelerin takipçisi olduklarını bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından Milletvekili Ahmet Çolakoğlu Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu tarafından uğurlandı.

 

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2020, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER