MİLLETVEKİLİ HAMDİ UÇAR'DAN ZTSO'YA ZİYARET

MİLLETVEKİLİ HAMDİ UÇAR'DAN ZTSO'YA ZİYARET

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir tarafından, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasınca yürütülmekte olan projeler ile ilgili Milletvekili Uçar’a bilgiler verildi.

Çaycuma Sera Organize Sanayi Bölgesi, Devrek – Gökçebey Organize Sanayi Bölgesi fizibilite çalışmaları, Kömüre Giden Demiryolu Turizm Projesi ve Lojistik Merkez kurulması çalışmaları gündeme alınarak, detaylı bir şekilde görüşüldü.  

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; Odamızın çalışmaları, hedeflediğimiz projelerin gerçekleştirilmesi için Milletvekilimiz Hamdi Uçar’dan her zaman destek gördük. Kendileri her aşamada yanımızda oldu, inşallah bundan sonra da birlikte çalışarak ilimizde yatırım ve istihdamın artırılması için çalışmaya devam edeceğiz. Sayın Milletvekilimize zaman ayırıp bizlerin yanında olduğu için çok teşekkür ediyorum dedi.

Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar davetlerinden dolayı Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’e teşekkür ederek, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ile birlikte olmaktan ve İlin Ekonomisine ve İstihdamına yönelik Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından geliştirilen projelerin içinde olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek ; Sizler ne kadar çok proje üretip, hayata geçirirseniz, İlimiz o kadar ileri gider. Bizlerde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin yanında oluruz dedi.

Hediye takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından Milletvekili Hamdi Uçar Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu tarafından uğurlandı.



 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2020, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER