Milletvekili Ulupınar, kentte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Ulupınar, kentte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Ulupınar, kentte bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, kentte bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar berberinde AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin ve AK Parti Devrek İlçe Başkanı Serdar Kelebek ile birlikte Vali Ahmet Çınar, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız ve Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem i ziyaret etti.
Ulupınar ve beraberindekiler ilk olarak Zonguldak Valisi Ahmet Çınarı makamında ziyaret etti. Vali Çınarın makamında kabul ettiği Ulupınar ve beraberindeki heyet, Vali Ahmet Çınara ilçelerin ve beldelerin sorunlarını aktardılar. Devrekteki heyelanzedeler için yer tahsisi konusuna değindiler. Gelik Belediyesi alanı içindeki yolların durumunu aktararak bu hususta destek istediler. Ulupınar ın gündeme getirdiği Üniversitenin Devrek kampüsünün bulunduğu bölgedeki köprü ihtiyacı ile ilgili Vali Çınar DSİ Bölge Müdürlüğü ile irtibata geçti.
Ulupınar ve başkanlar valilik ziyaretinin sonrasında adli yıl başlangıcı dolayısıyla Cumhuriyet Başsavcılığı ve Baro Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu. Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız ve Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem makamlarında ziyaret ederek adli yıl açılışını tebrik edip, görevlerinde üstün başarı diledi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2017, 09:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER