Milli Eğitimde skandal bitmiyor

Milli Eğitimde skandal bitmiyor

Milli Eğitimde skandal bitmiyor

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde skandallar bitmek bilmiyor. Kurum tarihinde ilk kez maaş farkları yaklaşık üç hafta geçmiş olmasına rağmen ödenemedi. Kurumda ardı arkasına yaşanan skandallar zinciri artık kabak tadı verdi.
Son dönemlerde ardı ardına yaşanan skandallarla ismi kamuoyunun gündeminden düşmeyen İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Temmuz ayının üçüncü haftasında yatması gereken maaş farkları İl Milli Eğitim Müdürlüğünde halen ödenemedi.
Kurumda böylesi bir hadisenin ilk kez yaşandığı İlçe Milli Eğitim müdürlüklerinin bile tam zamanında zamlı maaş farklarını ödemişken İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hala maaş farklarını ödeyememiş olması Milli Eğitim Müdürlüğünün içine düşmüş olduğu acınası tabloyu gözler önüne serdi. Maaş farklarının bu güne kadar ödememesinin altında yatan sebep ise İl Milli Eğitim Müdür vekili Murat KAPICI’nın kurumda alanında uzman olan şef ve memurları kişisel egoları yüzünden uzmanlık alanları dışında görevlendirmiş olmasının neden olduğu iddia edilmekte.
Bazı memurların ise kurum içerisindeki işleyişten rahatsız ve huzursuz olmasından ötürü tayin istediklerinde edinilen bilgiler arasında. Öte yandan bu gün itibari ile maaş farklarının hazırlanma işleminin bittiği ama bordro ve maaş listelerinin bir biri ile uyuşmamasından ötürü yeni mağduriyetlerinde kapıda olduğu iddia edilmekte.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ne Diyelim?
Ne Diyelim? - 6 yıl Önce

Şaşırdınız mı?

SIRADAKİ HABER