Mirza bebek öldü

Alaplı Çayı'na düşen Mirza bebek öldü

Mirza bebek öldü

 Alaplı İlçesinde anne ve babası bahçede fındık toplarken Alaplı Çayına düşen 1.5 yaşındaki Mirza Kaya, 2 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.
Önceki gün Mollabey Köyünde meydana gelen olayda Aysun ve Onur Kaya çifti, çocukları 1.5 yaşındaki Mirza Kayayı Alaplı Çayı kenarına bırakıp fındık toplamaya gitti. Bir süre sonra çocuklarını bıraktıkları yerde göremeyen Kaya çifti, bölgede aramaya başladı. Onur Kaya, kızını çay içinde hareketsiz yatarken buldu. Onur Kaya, sudan çıkardığı kızı için sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu Mirza Kaya, ambulansla Alaplı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Duran kalbi hastanede çalıştırılan Mirza Kaya, ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezine sevk edildi. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Kaya, 2 gün süren yaşam mücadelesini bu sabah kaybetti.
Küçük kızın ölüm haberini alan yakınları hastane önünde gözyaşlarına boğuldu. Mirza Kayanın cenazesi, yapılacak otopsinin ardından ailesine teslim edilecek.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2017, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER