Muhtardan Akdemir’e teşekkür ziyareti

Muhtardan Akdemir’e teşekkür ziyareti

Muhtardan Akdemir’e teşekkür ziyareti

Tepebaşı Mahalle Muhtarı Mustafa Akkaya ve mahalle sakinleri, Tepebaşı’nda yapılan çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e ‘teşekkür’ ziyaretinde bulundular. 
Zonguldak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Tepebaşı Mahallesi’nde yapılan beton yol ve parke çalışmalarından ötürü Başkan Akdemir’e teşekkür eden mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan ötürü memnuniyetlerini dile getirdiler. Ziyarete; Zonguldak Giresun İl ve İlçeleri Derneği Başkanı Yusuf Hıdır’da eşlik etti. Ziyarette yaptığını konuşmasında; Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e ve ekibine teşekkür eden, Tepebaşı Mahalle Muhtarı Mustafa Akkaya; “Belediye Başkanımız bugüne kadar bizleri hiç kırmadı. Mahallemize elinden gelen desteği gösterdi. Eksikliklerimiz yok mu var. Onları da zamanla çözüme kavuşturacağımızı düşünüyorum. Yapılan çalışmalar, mahalle sakinleri tarafından da beğeniliyor. Bır konu hakkında Başkanımdan destek istiyoruz. Mahallemize park alanı yapılmasını talep ediyoruz. Başkanımızın da bu konuda bizi kırmayacağını, elinden gelen desteği vereceğini düşünüyoruz.” şeklinde konuştu. Zonguldak Giresun İl ve İlçeleri Derneği Başkanı Yusuf Hıdır ise ziyarette yaptığı konuşmasında; “Bugüne kadar Başkanımız bizleri hiç kırmadı. Yönetim kurulu ve mahalle sakinleri olarak Başkanımıza teşekküre geldik. Biz mahalle muhtarımız ile Mahallemiz adına bir temsilciyiz. Başkanımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.” dedi.
 

BAŞKAN AKDEMİR: “MAHALLELERİMİZE HİZMETLERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEKTİR.”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, 19 mahalleye en iyi hizmeti getirmeye çalıştıklarını, eksik kalan işleri ise tamamlayacaklarını ifade etti. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, çalışmalara hız verdiklerini belirten Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, hava şartlarının olumsuz gitmesi nedeni ile çalışmaların daha yavaş ilerlediğini, bu nedenle vatandaşlarımızın biraz daha sabırlı olmaları konusunda hassasiyet göstermelerini ifade etti. Konuşmaların ardından, Tepebaşı Mahalle Muhtarı Mustafa Akkaya’nın park alanı yapılması konulu talebi üzerine de, Park Bahçeler Müdürlüğü ile görüşen Başkan Akdemir, söz konusu talebin değerlendirilmesi ve programa alınması için talimat verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2018, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER