MUHTARLARDAN BAŞKAN ALAN'A ZİYARET

MUHTARLARDAN BAŞKAN ALAN'A ZİYARET

Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Dursun Kılav ve Mahalle Muhtarları, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ı ziyaret etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan konuklarını AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ile birlikte karşıladı.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan konuklarını belediyenin yeni toplantı salonunda ağırladı. Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Zonguldak Muhtarlar derneği başkanı Dursun Kılav'a çiçek takdim ederken aynı şekilde Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı Dursun Kılav'da Başkan Selin Alan'a çiçek takdim etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, yaptığı konuşmada muhtarlarla beraber çalıştıklarını, muhtarlarla beraber işbirliği içerisinde olduklarını ifade etti. AK Parti Zonguldak milletvekili Hamdi Uçar ve AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun da yaptıkları konuşmalarda muhtarları çok önemsediklerini ve değer verdiklerini ifade ettiler.

Ziyarette Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim alan  Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve İl Genel Meclisi Başkanı Nejdet karaveli muhtarlara özel isimleri yazılı olan kalemleri hediye takdim ettiler. Muhtarlarda memnuniyetlerini dile getirdiler.



 

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2020, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER