Muhtarlardan Vali Bektaş'a ziyaret

Muhtarlardan Vali Bektaş'a ziyaret

Muhtarlardan Vali Bektaş'a ziyaret

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, Köy ve Mahalle Muhtarları, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

Karadeniz Muhtarlar Federasyonu ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas beraberinde Köy ve Mahalle muhtarları ile birlikte Vali Bektaş’a ziyarette bulundu. Vali Bektaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi;
“Gününüzü kutluyorum. Muhtarlık kurumu en köklü, eski kurumdur. Köy, mahalle muhtarlarımız var. Büyükşehirleşme sürecinden sonra köy muhtarlığı bitiyor, mahalle muhtarlığı başlıyor. Sistemde bütünşehir uygulamalarından aksaklıklar giderilecek. Muhtarlarımızla diyolağımız güzel. Bütün işleri bitirmek mümkün değil, zorlukları da biliyoruz. Herkes muhtarı arıyor. Muhtarımızın mutlu, başarılı, üretken olması lazım. Biz muhtarların değerini biliyoruz. Umarız daha güzellikler olur."

Başkan Şerafettin Nas’da; "Sayın Cumhurbaşkanımız bizi Külliyede ağırladı, bu yıl 5. yılını kutluyoruz. Muhtarlarımızın günü olsun istedik, elbette sorunlarımız var. Cumhurbaşkanımız yasa paketini de açıklayacak. Bizler kamu görevi yapıyoruz. Köylerimizde ve mahallelerimizde kolluk kuvvetlerine yardım etmek en büyük görevimiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2019, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER