Murat Pulat'ın hala acısı!

Murat Pulat'ın hala acısı!

Murat Pulat'ın hala acısı!

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İl Başkanı Murat Pulat’ın halası, Zonguldaklı iş insanları Yusuf ve Özkan Likoğlu’nun anneleri, Judo Antrenörü Tacettin Turan’ın teyzesi Nazmiye Likoğlu vefat etti.

Anne Nazmiye Likoğlu Acılık Hz. Ali Camii’nde kılınan öğle namazının ardından, Çaydamar Kokaksu Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Cenazeye; Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) önceki dönem Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, önceki dönem Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, CHP Kilimli İlçe Başkanı Erol Sarıal, CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Erdem, Şehirlerarası Otobüsçüler Derneği Başkanı Adil Bahadır, Zonguldak Köylerini Kalkındırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Hasan Yaman, Çaycuma ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu’nun yanı sıra çok sayıda siyasetçi ile Likoğlu ailesi ve yakınları katıldı.

Çebi Grup olarak Anne Nazmiye Likoğlu’na Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.  

Gündem

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2020, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER