MÜSİAD’dan Başkan Bektaş’a ziyaret

MÜSİAD’dan Başkan Bektaş’a ziyaret

MÜSİAD’dan Başkan Bektaş’a ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı ziyaret ederek istişarede bulunup başarılar dilediler.
MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Kuvvetli ve Yönetim Kurulu üyeleri göreve yeni seçilen belediye başkanlarını ziyarete devam ediyor. Hem tanışma hem görüş alış verişi içeriğinde geçen ziyaretlerin sonuncusunu da Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a yapan MÜSİAD Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuvvetli ve yönetimkurulu üyeleri istişarelerde bulunup düşüncelerini paylaştı. 
MÜSİAD Zonguldak Şubesi olarak sadece iş dünyası değil şehrin genel sorunlarıyla da dertlendiklerini ifade eden MÜSİAD Başkanı Salih Kuvvetli, Zonguldak ve Kozlu derelerinin ıslah edilmesi konusunda DSİ Bölge Müdürüyle, yollar konusunda da Karayolları Bölge Müdürüyle defalarca görüşüldüğünü hatırlatıp sorunların birlikte takipçisi olabileceklerini vurguladı. Kentin sorunlarına sadece siyasilerin değil STK’ların da sahip çıkması gerektiğini ifade eden Başkan Kuvvetli, “Zonguldak hepimizin. Gelişmesi, kalkınması her kesimi etkileyeceği gibi iş dünyasını da etkileyecektir. Bunun için MÜSİAD olarak üzerimize düşeni kurulduğumuz tarihten beri yapmaya çalıştık, bundan sonra da yapmaya çalışacağız” dedi.
Ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, kentin gelişmesi yönünde her kesime görevlerin düştüğünü belirterek, STK’ların bu anlamda önemli rol oynadığını vurguladı. 
Ziyaret sonunda MÜSİAD şiltinin takdim edildiği Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ile toplu fotoğraf çektirildi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2019, 18:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER