Nas: “AK Parti döneminde altın çağımızı yaşıyoruz”

Nas: “AK Parti döneminde altın çağımızı yaşıyoruz”

Nas: “AK Parti döneminde altın çağımızı yaşıyoruz”

Türkiye Muhtarlar Derneği Zonguldak Şubesi Genel Kurul yaptı.
Cumartesi günü İŞKUR Konferans Salonunda yapılan 4’üncü Olağan Genel Kurul tek liste ile yapıldı ve Şerafettin Nas rakipsiz olarak yeniden Başkan seçildi.
Açılış ve yoklama ve divan kurulunun seçiminden sonra saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşının okunmasının ardından Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Nas bir konuşma yaptı. 
Nas yaptığı konuşmasında AK Parti döneminde muhtarların altın çağını yaşadığını belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarlara büyük önem verdiğini ve muhtarların itibar kazandığını belirtti.
Nas, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımız tüm Valilere Kaymakamlara Belediye Başkanlarına muhtarlar benim  temsilcimdir. Onları  üzen beni üzer  şeklindeki konuşmasıyla bizleri onurlandırdı.’’ Dedi.
Şerafettin Nas ayrıca önümüzdeki zamanlarda Konfederasyon Genel Kurulu Zonguldak'ta yapacaklarını açıkladı.
Ardından gelir gider bilançosu, denetim kurulunun raporunun okunması ve genel kurulca aklanmasının ardından seçimler gerçekleştirildi. Seçimler kapsamında Yönetim Kurulu Asil, Yönetim Kurulu Yedek, Denetim Kurulu Asil, Denetim Kurulu Yedek üyelerin seçimi ayrıca Karadeniz Bölgesi muhtarlar Federasyonu üst kurul delege seçimleri yapıldı. Dilek ve temennilerin ardından kongre sona erdi.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2019, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER