NECMETTİN ERBAKAN RESİM SERGİSİ AÇILDI

NECMETTİN ERBAKAN RESİM SERGİSİ AÇILDI

Merhum Başbakan Prof.Dr.Necmettin Erbakan Haftası kapsamında, Zonguldak'ta Milli Gazete, Anadolu Gençlik Derneği ve Cansuyu Derneği  tarafından Kızılay işbirliğinde  Erbakan resim sergisi açıldı.

Zonguldak'ta Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde düzenlenen Erbakan Resim sergisinin açılışına, Anadolu Gençlik Derneği Başkan Enes Şenol, Milli Gazete sorumlusu Sadık Kar ve Cansuyu Derneği Temsilcisi Samet Güngör, Kızılay Şubesi Başkanı Aydın Ergenç ile birlikte çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Milli Gazete sorumlusu Sadık Kar serginin açılışında yaptığı konuşmada,  “ Erbakan hocanın Vefatının onuncu yılı dolayısıyla milli Gazete, anadolu gençlik derneği ve Cansu’yu dernekleri olarak Zonguldak’ta bir etkinlik düzenledik. Öncelikle Kızılay’ın kan bağışına destek olmak amacıyla Kan bağışı yapılan bu alanda resim sergileriyle Erbakan’ı daha çok anlama adına bir organizasyon yapıldı.Bugün ve yarın Zonguldak'ın çeşitli yerlerinde milli gazetenin özel sayısı, Erbakan sayısı Türkiye genelinde 1 milyon bu sayı Zonguldak’ta da 15.000 civarındadır. Rahmetli Erbakan’ın bugüne kadar dünyada mazlumun arkasında olma adına yaşatmış olduğu bu hareketi insanlarla tanıştırmak ve bir araya getirmektir. Erbakan hocanın görüşlerini biraz daha anlaşılır olması adına milletle buluşmasına gayret ediyoruz. Bu etkinliğimiz farkındalık oluşturmak için yapılmıştır” dedi. 

Türk Kızılay Derneği Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç'de “ Rahmetli Erbakan hocamızın Ölümünün onuncu yıldönümünde hep birlikte bir aradayız. Rahmetli Erbakan hocamız çok büyük bir insandı ve Rabbim mekanını cennet eylesin.Bugün burada bağışlanan kanlarla hastanelerimizde kan bekleyen hastalarımıza şifa olacaktır. Bu etkinliğe destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından sergide ki resimler gezildi. Serginin 2 gün açık kalacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2021, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER