'Neden rahatsız oluyorsunuz?'

'Neden rahatsız oluyorsunuz?'

'Neden rahatsız oluyorsunuz?'

MHP İl Başkanı Varol Demirköse, son günlerde kamuoyunda konuşulan MHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan’ın adaylıktan çekileceği yönünde ki iddialara ateş püskürdü.
Bazı kesimler tarafından MHP’nin seçimi kazanacak seçimi kazanacak olmasından dolayı dahatsızlık duyulduğunu söyleyen Demirköse: “31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili olarak son günlerde kamuoyunda Partimiz ve adayımız hakkında çıkan asılsız haberler ve yorumlar yapanlar veya yaptıranlar acizliklerini ve Zonguldak için iyi niyetli olmadıklarını göstermektedirler.
Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayımız Sayın Hamdi Ayan’ın seçimi alacağı bazı kesimleri rahatsız etmekte olup bu kişi veya kişiler yalan haber, algı oluşturma, yıpratma gibi siyasi edep ve ahlaka uymayan tavırlar sergilemekte olup onlara tavsiyemiz boşuna uğraşmayın,saldırmayın, bu güne kadar ne yaptınız bundan sonra ne yapacaksınız onu anlatın.
Belediye Başkan adayımız sayın Hamdi Ayan Genel Merkezimizin de büyük desteği ile 31 Mart akşamına kadar çalışmalarını azim ve kararlılıkla sürdürecektir.
Zonguldak halkı her şeyin farkında olup Sayın Hamdi Ayan’ın Belediye Başkanlığını kazanacağına, bu şehre en iyi hizmeti yapacağına da inanmaktadır.
MHP Genel Merkezimiz Zonguldak ile ilgili ciddi çalışma yapmış ve neticede eski İl Başkanımız ve Milletvekili adayımız sayın Hamdi Ayan’ı Zonguldak Belediye Başkan adayı göstermiştir. Daha sonra Genel Merkezimizin bilgisi dahilinde adayımız sayın Hamdi Ayan büyük bir programla Proje Tanıtım Toplantısı yaparak halkımıza projelerini sunmuş ve olağan üstü bir olumlu karşılık görmüştür. Devamında Sayın Genel Başkanımız Ankara’da aday tanıtım toplantısında Sayın Hamdi Ayan’ı Belediye Başkan adayımız olarak ilan etmiştir.
Zonguldak’ta adaylığı açıklanan ilk Belediye Başkan adayı Hamdi Ayan’dır.Ayrıca ciddi anlamda proje tanıtımı yapan ilk aday da Hamdi Ayan’dır.Diğer partilerin adayları ise ortaya geç çıkmış ciddi manada proje dahi sunamamıştır.
Sayın Hamdi Ayan, her gün yoğun programlar ile halkımız ile bir araya gelmekte bu çalışmalar genel merkezimiz tarafından da titizlikle ve taktirle izlenmektedir. Attığımız her adım genel merkezimiz tarafından görülmekte ve desteklenmektedir.
Partimiz ve adayımız üzerinde algı oluşturmak, yıpratmak isteyenler hesap yapanlar şunu çok iyi bilmelidir ki, Milliyetçi Hareket Partisi ve adayımız sayın Hamdi Ayan, bu hesapların ve oyunun içinde olmaz, hesapları ve oyunları bozar. 
MHP ve Belediye Başkan adayımız sayın Hamdi Ayan, Partimizin 50 yıllık siyasi tarihine, halkımızın teveccüh ve desteğine, Genel Merkezimize de güvenerek yoluna devam etmektedir ve 31 Mart akşamına kadar da devam edecektir.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER