Not yazılı taşla camı kırdılar

Not yazılı taşla camı kırdılar

Not yazılı taşla camı kırdılar

Zonguldakın Çaycuma ilçesinde gece saatlerinde kişi ya da kişiler kahvehanenin camını Hakkıya söyle yanıma gelsin yazılı kağıt sarılı taş ile kırdılar.
Olay, gece saatlerinde İstasyon Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerinde Orhan Bayrakın işletmeciliğini yaptığı kıraathanede meydana geldi. Gece saatlerinde kıraathanenin önüne gelen kişi ya da kişiler, Hakkıya söyle yanıma gelsin yazılı notu taşa sarıp cama atarak kırdılar. Şahıslar dükkana zarar verdikten sonra kayıplara karıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerinin ardından olayı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Ben yüzüne söylerdim neden camı kırdın be insanoğlu
Son zamanlarda Çaycumada birbirinden ilginç olaylar yaşandığını ifade eden kıraathanenin işletmecisi Orhan Bayrak, Her gün haberlere baktığımda bu nasıl iştir derdim. Benim işletmeciliğini yaptığım kahvede iki şahıs arasında anlaşmazlığı nedeniyle Hakkıya söyle yanıma gelsin yazılı notu taşa sararak camı kırmışlar. İki kişinin anlaşmadığı konuda camım kırılarak mağdur edilmeye çalışıldım. Ben buradayım notunu söylemek istediğin şahsa ben yüzüne söylerdim neden camı kırdın be insanoğlu dedi.
Orhan Bayrakın polis merkezine giderek dükkanının camını kıran kişilerden şikayetçi olduğu öğrenildi.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2018, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER