Nüfus müdürlükleri hafta sonu açık...

NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ HAFTA SONU KPSS MESAİSİ YAPACAK

Nüfus müdürlükleri hafta sonu açık...

Pazar günü yapılacak olan KPSS için Zonguldak Nüfus müdürlüğü Cumartesi ve Pazar günü açık kalacak. Zonguldak İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Hüsamettin Erkınay yaptığı açıklamada, “4 Kasım 2018 Pazar günü yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavına (2018- KPSS Önlisans)  girecek olan adaylardan kimlik kartı olmayan veya sınav öncesi kimliğini kayıp edenlerin olması ihtimaline karşılık vatandaşın mağduriyet yaşamaması için sınavın yapılacağı 04.11.2018 Pazar günü saat 07.00–10.15 arası Zonguldak Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü ile anılan hizmeti vermek üzere açık tutulacaktır.” dedi.

Ptt mobil hizmet aracı pazar günü valilik önünde hazır bulunacak ayrıca türkiye cumhuriyeti kimlik kartı başvurusunda bulunacakların kart bedelini tahsil etmek üzere valilik önünde ptt başmüdürlüğünce mobil hizmet aracının tahsis edildiğini belirten hüsamettin erkınay, “mobil hizmet aracı sınava girecek olan adaylara hizmet verecektir. 2018-kpss önlisans sınavına girecek adaylara duyurulur” dedi.

Cumartesi de hizmet vereceğiz; zonguldak il nüfus ve vatandaşlık müdürü hüsamettin erkınay son olarak, nüfus müdürlüğü olarak 3 kasım 2018 cumartesi günü de saat: 10.00–17.00 arası açık olacağını belirtti.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2018, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER