Nuhoğlu'ndan Vali Bektaş'a veda ziyareti

Nuhoğlu'ndan Vali Bektaş'a veda ziyareti

Nuhoğlu'ndan Vali Bektaş'a veda ziyareti

Zonguldak’ta yıllardır eksikliği hissedilen ve gelmesi için yıllarca mücadele verilen Basın İlan Kurumu (BİK) Müdürlüğü iktidarın aldığı karar doğrultusunda kısa bir hizmetin ardından kapatıldı.

Zonguldak’ta resmi ilan alan gazetelerin tüm işlemlerini yapan, yayınlanan ilan paralarını gazetelerin hesabına yatıran ve basının daha çok gelişmesi ve kalkınması adına çalışmalarda bulunan Basın İlan Kurumunda en son olarak görev yapan Ali Nuhoğlu oldu.

Müdür Nuhoğlu Zonguldak’ta yaptığı güzel çalışmalarla kamuoyunda göz doldurmaya başlamıştı ki, işte o kararla herkes şok oldu. Artık Zonguldak’ta BİK olmayacaktı. Çünkü alınan karar gereğince kapatılmıştı. Ali Nuhoğlu da yeni görev yeri olarak Gaziantep’e atanmıştı.

Veda ziyaretlerini sürdüren Ali Nuhoğlu, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ile de helallik isteyip vedalaşarak Zonguldak’tan ayrıldı ve herkesin hakkını helal etmesini istedi.

Bizden yana da helal olsun sayın Müdür. Genç, dinamik, düzgün bir müdür olarak tanıdık seni yolun açık olsun, yeni görevinde de başarılar diliyoruz.

Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2019, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER