Öğrencilerden Çaturoğlu'na ziyaret

Öğrencilerden Çaturoğlu'na ziyaret

Öğrencilerden Çaturoğlu'na ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu’nun bürosundan yapılan açıklamada Zonguldak Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Müdür Yardımcısı Mehmet Kocaarslan nezaretinde Ankara’ya düzenledikleri gezi programı çerçevesinde Gazi Meclisi ve ardından Çaturoğlu’nu ziyaret ettikleri bildirildi.

Milletvekili Çaturoğlu, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi; “Çaycuma Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerimiz Müdür Yardımcıları Mehmet Kocaarslanve öğretmenleri ile birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret kararı almışlar.Önce Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini, daha sonra Gazi Meclisi ziyaret ettiler. Akabinde şahsımı da ziyaret ettiler. Öğretmen ve öğrencilerimizi Gazi Meclisimizde ağırladık ve kendileri ile hasbihal ederek tavsiyelerde bulunduk. Öğretmen ve öğrencilerimiz de ziyaretlerden memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Daha sonra öğretmen ve öğrencilerimiz ile hatıra fotoğrafı çektirerek, okul kütüphanesinde istifadelerine sunulması için Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından “Hadislerle İslam” adlı yedi ciltlik hadis kitabını hediye ettik.”

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 15:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER