Ömer Selim Alan'dan ilk açıklama Gündem Gazetesi'ne

Ömer Selim Alan'dan ilk açıklama Gündem Gazetesi'ne

Ömer Selim Alan'dan ilk açıklama Gündem Gazetesi'ne

...ÖZEL İÇERİK...

31 Mart yenel seçimlerinde AK Parti’den Zonguldak Belediye Başkanı seçilen Dr. Ömer Selim Alan, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Gamze Taşdemir’e ilk açıklamasını Madenci Anıtı’ndan yaptı ve sorularına yanıt verdi.
Zonguldak’a hizmet etmek için yola çıktıklarını söyleyen Başkan Alan, seçimi kaybedenin olmadığını belirterek ittifaka güvenerek yola çıkmadıklarını açıkladı. 
‘BİZ BU GÜNÜ ÇOK BEKLEMİŞTİK’
Zonguldak Belediye Başkanı olup, hizmet etmek için hedefine ulaştığını söyleyen Ömer Selim Alan: “Biz bu günü çok beklemiştik. Bir önce ki seçimde çok az bir oy farklı ile seçimi kaybetmiştik ve Zonguldak halkı da kaybetmişti. Biz 2009 yılından beri belediyeyi alamıyoruz. Zonguldak’ı ne yazık ki 10 senedir CHP yönetiyor. Biz bütün hamşerilerimize anlattık bu yaşananları ve dedik ki Zonguldak’ımızın artık hizmete ihtiyacı var. Zonguldak’a hizmeti unutturdular. Bizleri bu göreve layık gören başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, teşkilatlarımıza ve bütün halkımıza teşekkür ediyorum. Ben Cumhurbaşkanımıza bir söz verdim ve 31 Mart akşamı haritanın kırmızı olmayacağını, yüzümüzün kızarmayacağını söyledim. Şu an sözümüzü tutmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Zonguldak 10 yıl sonra AK Belediyecilik ile taçlandı. Şimdi artık çok yapacak işimiz var, vatandaşlarımızın çok talebi var. Gerçekten hizmeti unuttuk. Vatandaşlarımız verdiğimiz sözlerimizi unutmayacağımızı bilsin, gönülleri dahat olsun. 2012 yılında siyasete atıldığımda, hedefimin doğduğum, büyüdüğüm şehrime Belediye Başkanı olup hizmet etmekti. Hedefime ulaştım, işimiz daha çok” dedi. 
‘ARTIK AZ LAF ÇOK İŞ ZAMANI’
Bundan sonra ki süreçte hizmet için çalışmalara devam edeceklerini söyleyen Alan: “19 mahallemizde çamur, çukur ve çöp var. Bunlar Zonguldak’ımıza yakışmıyor. Burası Cumhuriyetin ilk şehri, emeğin başkenti. Yıllarca Türkiye ekonomisine hayat vermiş, katkı vermiş, binlerce şehit madencisi olan Cumhuniyetimizin lik şehri. Burası bizim memleketimiz, Zonguldak iyi olursa bizde iyi oluruz. Beş ay önce yola çıkarken bir slogan belirleliştim, ‘Hep birlikte yeni Zonguldak’, biz herkesin Belediye Başkanı olmak için geliyoruz. İnşayyah bütün vatandaşlarımızın yüzünü güldüreceğiz. Bana verdikleni oyları vatandaşlarımıza helal ettireceğim. Artık az laf, çok iş yapma zamanı. Mazbatamızı da alıp, durmadan, yorulmadan hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi. 
‘İTTİFAKA GÜVENEREK YOLA ÇIKMADIK’
İttifaka güvenerek yola çıkmadıklarını söyleyen Alan: “Zonguldak iki bin sayısı önemlidir. Bilindiği gibi burada ittifak olmadı. Biz zaten ittifaka güvenerek yola çıkmamıştık. Biz Zonguldak halkına güvenerek yola çıktık. Böyle olması bana göre daha iyi oldu. Bence Zonguldak kazandı, seçimin kaybedeni yok. Biz seçim süreci boyunca en ufak bir söylemde bulunmadık. Zonguldak'ın kazandığı bir seçim süreci geçirdik” dedi. (Gamze Taşdemir)

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2019, 15:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan arik
Hasan arik - 5 yıl Önce

Tebrikler başkan , inş yıllardır değer ve hizmet bulamayan Zonguldaga gereken hizmetler en kısa sürede yapılır ,

SIRADAKİ HABER