Orman Bölge personeline eğitim!..

Orman Bölge personeline eğitim!..

Orman Bölge personeline eğitim!..

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Şube Müdürlükleri ve diğer birimlerde çalışan idari personelin yazışma, bilgi ve belge işlemlerini gerçekleştirdikleri ormancılık faaliyetlerini yerinde görerek farkındalık ve motivasyonlarını sağlamak adına Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürlüğü sahalarında teknik ve idari gezi yapıldı.
Orman Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğümüzde Şube Müdürlükleri ve diğer birimlerde çalışan idari personellerimizin yazışma, bilgi ve belge işlemlerini gerçekleştirdikleri ormancılık faaliyetlerini yerinde görerek farkındalık ve motivasyonlarını sağlamak adına 19 Temmuz Cuma günü Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürlüğü sahalarında teknik ve idari gezi yapıldı.
Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürlüğünde yapılan gezide personelimize İşletme Müdür Yardımcısı Mefar Erhan Çubukçu eşlik etti. Cuma Orman İşletme Şefliği Deposu, Orköy Kredisi ile yapılan Sera ve binalara yapılan Mantolama, arazide yapılan teknik çalışmalar yerinde gösterilerek bilgi verildi. Daha sonra Bölgemizin en yüksek noktasındaki Gümeli ve Bacaklı Yaylalarına çıkıldı. Hem yayla havası alıp hem de Gümeli Tabiat Anıtı olarak ilan edilen alandaki dünyanın en yaşlı Porsuk (Taxsus baccata L.) ağacını yerinde görüp keyifli bir gün geçirdiler.
İdari personelimiz çalışma hayatları boyunca masa başında yazışma, bilgi ve belge işlemlerini yaparak emek verdikleri ormancılık faaliyetlerinin arazi şartlarında uygulamalarını görme şansına sahip oldular.
Personelimiz kendileri için böyle bir teknik geziyi düşünen ve bu imkanı sağlayan Bölge Müdürümüz Sayın Zekeriya Beyazlı’ ya, teknik konularda bilgi verip kendilerine eşlik eden Kdz. Ereğli İşletme Müdür Yardımcısı Mefar Erhan Çubukçu’ ya ve Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiler” denildi.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2019, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER