Öteyüz Mahalle camisinin temeli atıldı!..

Öteyüz Mahalle camisinin temeli atıldı!..

Öteyüz Mahalle camisinin temeli atıldı!..

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesi Öteyüz Mahalle camisinin temel atma töreni gerçekleştirildi. 
Törene Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Çaycuma İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş, hayırseverler ve mahalle sakinleri katıldı.
Ünal: ‘AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ!’
Tecrübeli olduklarını söyleyen Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal: Tecrübeli olduklarını söyleyen Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal: “Biz bu işte artık tecrübe kazandık, tecrübeliyiz. Bu Filyos’ta temelini attığımız üçüncü camidir. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz! İki tane camimizi bitirdik, Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın da yardımıyla üçüncüsünü de bitireceğiz. Bu cami hepimizin, tüm Müslüman aleminin evi olacak. Buraya hepimizin katkıda bulunması lazım, destek vermese gerekiyor. Maddi desteğin yanında manevi destek de çok önemlidir. Camimiz eskiydi ve yola taşmıştı. Her cenaze namazında sıkıntı yaşanıyordu. Şimdi yeni yapılan camimiz son derece depreme dayanıklı, planlı ve programlı olarak yapılmaya başlandı. İnşallah da Filyos’a yakışır şekilde camimizi bitireceğiz. Bizim en önemli özelliğimiz kalıcı ve hizmet siyasi yapmaktır. Günü birlik hizmetlerle insanların gözünü boyamakla vaktimizi geçirmiyoruz, kalıcı hizmetler yapıyoruz. Başkanlık sürem içerisinde yaptığım hizmetleri de sizlerin taktirine bırakıyorum. Bizim Filyos Belediyesi olarak tek bir parolamız var, hizmete devam” dedi. 
KAYMAKAM KEÇELİ: ‘TEMENNİMİZ 6 AY İÇİNDE BİTSİN’
6 ay içerisinde caminin bitmesini temenni ettiklerini söyleyen Kaymakam Serkan Keçeli: “Camiler Müslümanların evleridir. Cami yapmak ve yaptırmak herkese nasip olmaz. Bu mahallenin 50-100 yıl daha cami ihtiyacı olmayacak. Sizlerde şanslı ve nasipli nesillersiniz. Ben inanıyorum ki bu cami kısa süre içerisinde bitecek. Filyos bölgenin en hızlı gelişen bölgelerin başında geliyor. Burada da cami eski, küçüktü ve trafiği tehlikeye sokacak şekildeydi. İnşallah yeniden camimiz yapılacak. İnşallah 6 ay içinde caminin biteceğini temenni ediyoruz. 6 ay sonra Cuma namazını burada kılmak istiyoruz” dedi. 
Yapılan konuşmaların ardından kurban kesildi ve Kaymakam Keçeli’nin butona basması ile caminin temeli atıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2018, 19:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER