Özbakır, Adalet Bakanı ile buluştu

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Ankara Gölbaşı hakim evi sosyal tesislerinde Özbakır'ında içinde yer aldığı hukukçularla bir araya geldi.

Özbakır, Adalet Bakanı ile buluştu

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Ankara Gölbaşı hakim evi Sosyal  tesislerinde hukukçu milletvekilleri ile Kahvatılı toplantıda bir araya geldi.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gülün başkanlığında gerçekleşen toplantıya hukukçu kimliğiyle Zonguldaktan Emekli Cumhuriyet Başsavcısı ve AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakırda toplantıya katılanlar arasındaydı.

Özbakır Cumartesi ,Pazar demeden sürekli olarak Zonguldakla ilgili sorunları ve çözüm odakları hususunda,yapılan bütün toplantılara Zonguldaka ne katılabilir arayışı içerisinde, saat ve zaman  gözetmeden ,yorulmadan ,usanmadan katılması Zonguldaklı seçmenlerinin taktirini kazandı.

Zonguldak halkı tarafından, İşte milletin içinden çıkan milletvekili aradığımızda sürekli ulaşabiliyoruz,sürekli çalışıyor, sürekli Zonguldak için ne üretilebilir bunun gayesi için uğraş veren bir milletvekili
Zonguldak halkının takdirini kazanmakta denilerek yüksek sesle dile getiriliyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2017, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER