Özbakır Çanakkale Kahramanlarını andı

Özbakır Çanakkale Kahramanlarını andı

Özbakır Çanakkale Kahramanlarını andı

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin ÖZBAKIR , 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni Anma ve Şehitler Günü ile ilgili olarak yazılı bir mesaj yayımladı.

Başkan ÖZBAKIR mesajında şu ifadelere yer verdi , Milletimizin, bağımsızlığı, özgürlüğü ve yurdunu korumak için verdiği mücadele, onun büyüklüğünün ve yurtsever kimliğinin bir yansımasıdır. Milletimiz, tarih boyunca onuruyla yaşamış, canı pahasına da olsa ilke ve değerlerinden hiçbir şekilde taviz vermemiştir. Türk milletinin kuşaktan kuşağa aktarılan bu kararlılığı, atalarımızın yüzyıllardır yurt bildiği Anadolu’da tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasının yolunu açmıştır. Bu güzel topraklar, bizlere vatanı için seve seve canını ortaya koyan şehitlerimizin ve gazilerimizin mirasıdır.

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER