Özbakır, Çebi'yi Ziyaret Etti

Özbakır, Çebi'yi Ziyaret Etti

Özbakır, Çebi'yi Ziyaret Etti

Beşiktaş ikinci Başkanı Ahmet Nur Çebi , AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ı makamında ağırladı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Beşiktaş Jimnastik Klübü’nün İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’yi Vodafone Arena’daki makamında ziyaret etti. Ak Partili Özbakır, Beşiktaşlı Çebi’den klup hakkında bilgi aldı.

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özbakır, Beşiktaş kulübü ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi yönetiminde sporda her geçen gün çıta yükselten Beşiktaşın gelişmesini ve büyümesini takdirle karşıladıklarını söyledi. Beşiktaş kulubü olarak ülkemizi Avrupa’dabüyük bir gururla temsil ettiğini 20 Şubat 2018 tarihinde oynanacak olan Bayern Münih- Beşiktaş futbol maçında galip gelen takımın Beşiktaş kulübü olacağını belirterek başarılar diledi.

Beşiktaş Kulübü ikinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’ de, nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’a teşekkür ederek, “Sayın Milletvekilimiz, her fırsatta, kulübümüzü ziyaret ederek bizleri onurlandırıyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda Sayın Milletvekilimizi ağırladık. Milletvekilimize çalışmalarımız ve kulübümüzün faaliyetleri hakkında bilgi verdik” dedi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2018, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER