Özbakır doktorları kutladı

Özbakır doktorları kutladı

Özbakır doktorları kutladı

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır , tüm hekimler başta olmak üzere sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Milletvekili Hüseyin Özbakır tarafından yapılan yazılı açıklamada şu sözlere yer verildi.

Sağlık alanında yapılan hizmetlerin insana yapılan en büyük yatırım olduğunu belirten Başkan Özbakır sağlık hizmetleri alanında yürütülen çalışmalar ülkelerin gelişmişliği bakımından önemli bir göstergedir dedi.

Özbakır son yıllarda ülkemizde bir çok alanda olduğu gibi sağlık alanında da yapılan çalışmalar sonrasında önemli bir değişim ve dönüşüm yaşanmaktadır. Artık ülkemiz; hem yetişen sağlık elemanlarının nitelikleri, hem de sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesi bakımından dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasında yer almaktadır.
AK Parti Hükümeti olarak sağlık alanında hizmet alanları ve hizmet verenleri her bakımdan daha yüksek standartlara kavuşturmak için ciddi reformlar hayata geçirildi ve geçirilmeye devam ediyor. Bunlara en iyi örneklerden biri sağlıkta dönüşüm programını büyük bir başarıyla uygulanmasıdır. Şimdilerde ise şehir hastaneleri projesini hayata geçirerek her bir vatandaşımızın tam teşekküllü sağlık merkezlerine ulaşımını ve eksiksiz bir şekilde sağlık hizmetlerine kavuşması hedefleniyor.

Kanuni Sultan Süleyman’ın söylediği ve yüzyıllarca dilimizden düşürmediğimiz halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi sözü sağlığın önemini çok güzel arz etmektedir.

İnsan sağlığının korunması ve hastaların sağlığına kavuşması için sağlık çalışanlarının gösterdikleri çabaları takdirle karşılıyoruz. Her sağlık çalışanının yeri vazgeçilmezdir. Sağlık çalışanlarımız, vatandaşlarımızın sağlığı konusunda en önemli görevi üstlenmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle kutsal görevi özveriyle yerine getiren, sağlığımızın emanetçisi tüm doktorlarımızın , Tıp Fakültesinde görev yapan akademisyenlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum”dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2018, 06:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER