Özbakır sahada incelemeler yaptı!

Özbakır sahada incelemeler yaptı!

Özbakır sahada incelemeler yaptı!

Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, Zonguldak’ta bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Başkan Özbakır’In ilk adresi Ereğli ilçesi olurken Karayolları Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Özbakır’a incelemeler sırasında eşlik etti. Mithat Paşa Tünelleri, Ereğli-Zonguldak Karayolu hakkında brifing alan Başkan Özbakır, yapımı devam eden ve yapılacak olan hizmetlerde işlerin daha hızlı yürümesi talimatını verdi.
Özellikle şehrin kanayan yaraları olan Zonguldak-Ereğli karayolu ve Mithatpaşa tüneli projelerinin üzerinde titizlikle duran Başkan Özbakır, Karayolları Müdürü Özendi’den çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sahaya çıkarak denetim ve inceleme yapan Özbakır, Ereğli’de devam eden viyadük inşaatının da hızlı şekilde bitirilmesini istedi.
Yapılan saha incelemelerinin ardından Zonguldak’ın Kozlu ilçesine ziyaretlerde bulunan Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır’ı ilçe girişinde Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören karşıladı. Kozlu’da yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında kısa bir brifing alana Başkan Özbakır, ayrıca yeni binasına taşınan Kozlu Belediyesi’ne hayırlı olsun dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2018, 13:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER