Özbakır, "Vekillerimizle Gurur Duyuyorum"

Özbakır, "Vekillerimizle Gurur Duyuyorum"

Özbakır, "Vekillerimizle Gurur Duyuyorum"

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Alaborina’da düzenlenen Dayanısma Toplantısına katılım yoğun oldu. Toplantıya, Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, Ak Parti Zonguldak Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özbakır, Ak Parti Milletvekili Özcan Ulupınar, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, ilçe, belde başkanları ve Ak Parti’ye gönül veren partililer katıldı. Diğer taraftan eski Milletvekili Fazlı Erdoğan, eski İl Başkanı Hamdi Uçar toplantıya katılırken eski Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Açık Öğretim Sınavını gerekçe göstererek dayanışma toplantısına katılmadı.
TEK TEK SELAMLADI.
AK Parti Dayanışma Toplantısının açılışında konuşma gerçekleştiren Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, “Partimizin kuruluşundan bugüne dek görev almış ak yüreklere selam olsun. Bu salondan;Karaman’ın Osmanlı köyü Pazarcık Mahallesine,Beycuma’nın Hüseyin Çavuşoğlu Mahallesine, Elvanpazarcık’ın Hayat Mahallesine, Alancık Köyünden, Hacıali Köyüne, Himmetoğlu Köyünden, Karapınar Köyüne, Kardeşler Köyünden Keller Köyüne, Korucuk Köyünden, Sapça Köyüne, Saraycık Köyünden, Taşçılar Köyüne, Asma Mahallemizden, Çaydamar Mahallemize Çınartepe Mahallemizden, Karaelmas Mahallemize,Meşrutiyet Mahallemizden, Ontemmuz Mahallemize, Tepebaşı Mahallemizden, Yeşil Mahallemize Selam Olsun. Hiçbir beklentisi olmadan, herkesin oyunda oynaşta olduğu, kanının kaynadığı zamanlarda, direk tepelerinde, bina çatılarında çalışan ak gençliğe selam olsun. Evini ve ocağını bırakıp, memleketi yuva olarak gören, kendi çocuklarından çok, milletin, ümmetin ve mazlumların çocukları için emek veren asıl kahramanlarımız ak kadınlara selam olsun.” Dedi.
“MEYDAN OKUMALAR İLE KARŞILAŞTIK”
Türkiye’nin geçtiğimiz yılz büyük bir imtihandan geçtiğine dikkat çeken Başkan Çağlayan, “Geçtiğimiz yıl Türkiye Çok ciddi meydan okumalarla karşılaştı. Bir çok alanda yeni adımlar attı. Cumhurbaşkanlığı sistemine geçti. Dış politikada hatırı sayılır kazanımlar elde etti.Diklenmedi, dik durdu. Düşmanlarını azalttı. Dostlarını çoğalttı. Terörle Mücadele de büyük mesafe katetti. DEAŞ,FETÖ VE PKK/PYD’ ye karşı hem yurt içinde hem de yurt dışında önemli adımlar attı.Ekonomide tahminlerin çok üzerinde büyüdü. “ şeklinde konuştu.

“BU GİDİŞLE VEKİL, BAKAN OLURSUN”
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’ın konuşmasını çok beğendiğini belirterek, “Mustafa konuşurken heyecanlıyım dedin. İyi ki heyecanlıydın. Bir de heyecanlı olmasaydın nasıl konuşurdun? Ne güzel konuştun öyle. Mustafa senin bıyığında var. Sen milletvekili olursun. Ama bir iki dönem bekle. Biliyorsunuz promtır diye bir şey vardır. Her halde bunu en iyi Cumhurbaşkanımız kullanıyor. Bir MHP demiş ki; Ya kardeşim bu adam madem bu kadar güzel konuşuyordu. Yıllardır niye bunu kağıttan okuttunuz demiş. Bu konuşmayı metin değil de metinsiz yapsan Mustafa sen kesin milletvekili olursun. Mustafa yalnız birkaç dönem sonra hemen değil. Sonra inşallah bakanda olursun… ” dedi.
ERDOĞAN’A DESTEK İSTEDİ
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ise genel siyaset üzerinden yaptığı konuşmanın ardından yerel seçimlerde Ak Partililer’den destek istedi. 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen Çaturoğlu, “Cumhurbaşkanımıza desteğe var mısınız?” dedi.

“MUHALEFET HAYAL EDEMEZ”
Ak Parti Zonguldak Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Özbakır, “Konuşmacı arkadaşlar bir çok konuya değindi. Biliyorsunuz bu ülke daha önce koalisyon hükümetlerinden çok çekti. Bu doğrultuda Cumhurbaşkanımız anayasının değişmesi konusunda ortaya bir fikir attı ve el birliği yaparak anayasamızı değiştirdik. Yapmış olduğumuz bu değişiklik ile Cumhurbaşkanımızı tekrar genel başkanımız yaptık. Şimdi ilçe kongrelerimizi bitiridk ve il kongremiz kaldı. Bu kongrelerde yeniden görev alan veya değişen arkadaşlarımız var. Bu değişen arkadaşlara yalnız tekrar söylüyorum lütfen küsmesinler. Yeni gelen arkadaşlar hakkında sağda solda kötü konuşmasınlar. Çünkü Ak Parti davası büyüktür. Bu ülke Ak Parti ihtiyaç duymaktadır. Şunu açıkça ifade etmeliyim ki 15 yıldır iktidardayız. Buna göre çalışmalıyız. Öte taraftan muhalefete bakıyoruz. Eğer bu işi muhalefete bırakırsam Türkiye yandı. Bunu ısrarla söylüyorum. 15 yılda yaptıklarımızı teker teker anlatmaya gerek yok. Bizim 15 yılda yaptıklarımızı muhalefet hayal bile edemez. Yaptığımız tüm hizmetleri eleştiriyorlar. Yahu sizde hiç mi insaf yok? Hiç mi yapılan köprülerden geçmiyorsunuz? Eğer 2019 seçimlerine yeteri kadar önem göstermeyip bunların eline düşersek bizim onlara davrandığımız gibi davranmayacaklardır. İnanın bizi süründürüler. Biz merhametli davranıyoruz ve herkesi kucaklıyoruz. Türkiye’yi kucaklıyoruz. Cumhurbaşkanımıza bir şey olursa ülkemizin ekonomiside herşeyide çöker. Ben bu muhalefete bu konuda hiç güven duymuyorum. “ şeklinde konuştu.
ZONGULDAK EKİBİ İLE İFTİHAR EDİYORUM
TBMM’de Zonguldak ekibi olarak en çok katkıyı veren ekip olduklarına işaret eden AK Partili Özbakır, “Meclis çalışmaları önceki dönem çok yoğun geçti. En son biliyorsunuz bütçeyi yaptık. Bizi bundan sonra yoğun bir dönem bekliyor. Yılmadan çalışacağız. Biz TBMM’de Zonguldak ekibi olarak meclise en çok devam edene ekibiz. Bunu iftiharla söylemek istiyorum. İnşallah önümüzde ki dönemde çok çalışacağız. Cumhurbaşkanımız yurtiçi ve yurt dışında gece gündüz demeden çalışıyor, ülkemizi temsil ediyor. Bizde onun arkasında durabilmek için çok çalışıp morelli şekilde ilerlememiz gerekiyor. Biz yaptığımız hizmetlerin açılışını bile yapmıyoruz. Herşey meydanda herkes görüyor. Genel Mekrezimiz Zeki Tosun ile devam edin dedi. Bized onu desteklemek düşer” dedi.
TOSUN’DAN KONGRE VURGUSU
20 Ocak’ta yapılacak olan Ak Parti İl Kongresi için çağrıda bulunan Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Sayın Başbakanımızın Katılımı İle 20 Ocak Cumartesi Günü Site Spor Salonunda Saat 13.00 De Gerçekleştireceğimiz 6. Olağan İl Kongremizde, Genel Başkanımız Ve Cumhurbaşkanımızın Yanısırateşkilat Başkanımızın Taktirleri Neticesinde Yeniden İl Başkanlığına Layık Görülmem İle Sizlerin Başlattığı Milletimize Hizmet Yolundaki Kutlu Yürüyüşümüze Merkez İlçe Teşkilatımızın Gerçekleştirdiği Bu Birlik Ve Beraberlik İle Sürdüreceğiz.” Dedi.

 
 

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2018, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER