ÖZBAKIR'DAN 10 KASIM MESAJI

ÖZBAKIR'DAN 10 KASIM MESAJI

ÖZBAKIR'DAN 10 KASIM MESAJI

AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ’10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü’dolayısıyla mesaj yayımladı.

Milletvekili Özbakır mesajında şu sözlere yer verdi: Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ebediyete intikalinin 79. yıl dönümünde saygı , rahmet ve minnetle anıyoruz.

Büyük bir komutan olarak milletimizle birlikte istiklal mücadelesini zafere ulaştıran Mustafa Kemal Atatürk, büyük bir devlet adamı ve lider olarak da, evrensel değerleri benimsemiş, millet egemenliğine dayanan, itibarlı ve güçlü bir devlet, üreten ve geleceğe güvenle bakan bir toplum oluşturmayı amaçlamıştır.
‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatırasına sahip çıkmak, onun ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizi, daha güçlü, daha demokratik, daha kalkınmış hale getirmek; onun kendi deyimiyle ‘muasır medeniyet seviyesinin üzerine’ çıkarmakla mümkün olacaktır.
Bugün bizler Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını artırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşıyarak yolumuza devam ediyoruz.
İnşallah, Cumhuriyetimizin 100. yılında, bugünkünden çok daha güçlü, çok daha itibarlı, çok daha demokratik, çok daha müreffeh bir Türkiye olacaktır. Bu şuurla bizler, gelecek hedeflerimize doğru emin adımlarla yürümekteyiz.
Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürkü ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, ve şükranla anıyorum.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2017, 17:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER