Özbakır'dan teşekkür

Özbakır’dan teşekkür

Özbakır'dan teşekkür

Başbakan binali Yıldırım’ın da katılımıyla bugün gerçekleşen Ak parti zonguldak altıncı il kongresinin ardından ak parti merkez disiplin kurulu başkanı ve zonguldak milletvekili Hüseyin Özbakır bir teşekkür mesajı yayınladı.
İl kongresinin bir şölen havasında geçtiğini belirten Özbakır kongrenin düzenlenmesinde emeği olan herkese ve katılan bütün Zonguldak halkına teşekkürlerini iletti.
Özbakır açıklamasında; “Başbakanımızı, bakanlarımızı Ve ak parti yöneticilerini aradığımız Zonguldak il kongresini Bayram havasında gerçekleştirdik. Başbakanımız kongre sırasında zonguldak’a bir çok müjdeler vermiştir. Bu bizleri ve Zonguldak halkını ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu kongrenin gerçekleşmesinde emeği olan il teşkilatımıza, Gençlik kollarımıza, Kadın kollarımızı tüm ilçe ve belde teşkilatlarımıza teşekkür ederİm.
Zonguldak halkının misafirperverliğin ve ak partiye olan sevgisi vatandaşlarımızın coşkulu katılımı ile bir kez daha gözler önüne serilmiştir.Zonguldak sorunlarının üstesinden bu birliktelik ve beraberlikle elbirliğiyle geleceğimiz de aşikardır.
Halkımızdan aldığımız bu güçle tüm ilçe ve belde teşkilatlarımızın da desteğiyle önümüzde aşamayacağımız engel yoktur
Bu çerçevede kongrenin gerçekleşmesinde emeği olan herkese tekrar teşekkür eder, Katılarak desteklerini her zaman hissettiren halkımıza saygılarımı sunarım.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2018, 13:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER