Özmekik'ten Müftülük ve Tarım'a ziyaret   

Özmekik'ten Müftülük ve Tarım'a ziyaret   

Özmekik'ten Müftülük ve Tarım'a ziyaret   

Saadet Partisi Devrek İlçe Başkanı Mehmet Özmekik ve beraberindeki heyet Devrek'e yeni atanan İlçe Müftüsü  Hasan İzmirli'ye  hoşgeldin ziyaretinde bulundu.  
Özmekik, " Devrek bölgenin en eski ve köklü ilçesidir. Biz Milli Görüşçüler olarak ilçemizin madden ve manen kalkınması için çalışıyoruz.  Bunun içindir ki önümüzde yapılacak yerel seçimlerde Devrek ilçemizde efsane milli görüş hizmetlerinden faydalanması için Devrek Belediyesini alacağız.  Bugün yönetimde olan ülkemizin yöneticileri de  1994 de İstanbul belediyesinde efsane milli görüş hizmetlerinin bereketiyle bugünlere geldiler. Bugünde yeniden aynı heyecan ve gayretle çalışıyoruz" diye konuştu. İlçe Müftüsü İzmirli'de Özmekik ve beraberindeki heyete teşekkür ederek memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret de  Müftü İzmirli'ye Özmekik tarafından  Erbakan hocanın" Allah Dostu Erbakan" kitabıda taktim edildi.    
Saadet Partisi Devrek İlçe Başkanı Mehmet Özmekik ve beraberindeki heyet Devrek İlçe  Tarım Müdürlüğü Görevine yeni atanan  Rıfat Verim'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Özmekik, "Devrek'in geleceği tarım ve hayvancılıktır. 50 yıldır söylüyoruz ve projeler ortaya koyuyoruz. Bölgemizde seracılığın ivedilikle desteklenmesi gerekmektedir. Akabinde göç veren  ilçemizin göç alan konuma getirilmesi gerekmektedir.  Üretilen mamülün satışı konusunda yerel yönetimlere büyük görev düşmektedir.  Biz Milli Görüşçü belediyelerde tarıma hayvancılığa  ve üretime büyük önem verdik.  Yine efsane hizmetlerin yapıldığı  Milli Görüşçü belediyeler gelecek ve bölgemizde ilçemizde hak ettiği üretimi kalkınmayı dayanışmayı ve birlikteliği ortaya koyacaktır. Genç çalışkan  müdür olarak yapacağınız icraatlarda başarılar diliyoruz tebrik ediyoruz" dedi.  İlçe Tarım Müdürü Verim'de Özmekik ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2018, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER