‘Para var iş yok’

İl Genel Meclisi’nda Gökgöl Mağarası polemiği

‘Para var iş yok’

İl Genel Meclisi Kasım ayı dördüncü birleşimine Gökgöl Mağarası damgasını vurdu.
Mağara da çalışmaların tamamlanmamasından dolayı sıkıntı yaşandığını söyleyen AK Partili Meclis üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Kokulu’ya cevaplaması için sorularını yönelttiler.
KARAVELİ: ‘GELDİĞİMİZDEN BERİ GÖKGÖL MAĞARASI’NI KONUŞUYORUZ’
Projenin ikinci döneminin çalışmalarına neden başlanılmadığı yönünde açıklamada bulunan İl Genel meclisi Başkanı Necdet Karaveli: “Proje başladı neticede ama burayı ne zaman bitireceğiz. Dönemimiz bitiyor, geldiğimizden beri Gökgöl Mağarası’nı konuşuyoruz, ama hala daha ikinci etap projeye başlayamadık” dedi. 
TERZİ: ‘İŞLER YÜRÜMÜYOR’
İktidar olarak projenin hayata geçmesi için ödeneklerin bulunmasına rağmen çalışmaların tamamlanmamasına tepki gösteren AK Partili Meclis üyesi ve Grup sözcüsü İsmail Terzi’de şöyle konuştu: “Gökgöl Mağarası ile ilgili sıkıntı da ziyaretçilerin giriş ve çıkışlarıdır. Mağaranın içi geçmiş yıllarda bir tadilat gördü. Giden Valimiz Ali Kaban’da o zaman yanlış bilgilendirilmişti. Sonuçta dönemin valisi de bunu ifade etti. CHP’li meclis üyesi Fikret Zaman mağara çalışıyor diyor, içi güzel ama mağaranın giriş ve çıkışlarında sıkıntılar var. Park yeri yok, dönüş yeri sıkıntılı. Bunlarla ilgili sıkıntılar çok uzadı, bir an önce aşılması lazım. Tekrar konuşmayalım, bitirelim ve başka işlere bakalım. Biz idarenin sorumluluk alanındayız, sorumluluk alanında olmayanlara her şey toz pembe gelebilir. Burada yatırımları biz onaylıyoruz, iktidar oyarak parayı bulup, buluşturuyoruz, gönderiyoruz ama işler yürümüyor. Özel İdare’de bir çok iş var, paraları var. Sonrasında proje yanlış deniliyor. Bunları erbabı olan birileri yapsın da bir kalıba oturup yürüsün. Bu proje sosyal bir projedir. Yapımı ve bakımı tamamlanmamış bir mağara var, bunu kime göstereceğiz anlamında serzenişte bulunuyoruz.” 

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2018, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER