PAZAR ESNAFI VE HALKTAN ŞAHİN’E BÜYÜK İLGİ…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin bugün ekibi ile birlikte Cumartesi Pazarında pazarcıları ziyaret edip alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti….

PAZAR ESNAFI VE HALKTAN ŞAHİN’E BÜYÜK İLGİ…

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin dün çarşı merkezindeki pazaryerine gerçekleştirdiği ziyaretin ardından bugün de Cumartesi pazarına girdi.

Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları ile birlikte Cumartesi Pazarına giden Erol Şahin, Pazar esnafının sorunlarını dinleyip alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Pazaryerinde alışverişte bulunan ailelerin yanındaki çocuklara da çeşitli ikramlarda bulunan Erol Şahin’in gezisi oldukça renkli ve neşeli geçti.

Pazar esnafının yakın ilgisi ile karşılaşan Erol Şahin, Kdz. Ereğli Belediyesinin bundan böyle Türkiye’de adından söz edilen bir belediye olacağını vurgulayarak, “Biz Pazar esnafımızdan tutun da en büyük sanayicimize kadar istihdam ve katma değer sağlayan esnafımıza sonuna kadar sahip çıkacağız. Bu anlamda Türkiye’de yatırımcıların dikkatini çeken bir belediye olacağız. Projelerimizin en önemlisi bu kentin ekonomisini canlandıracak ve istihdam sağlayacak projelerdir” dedi.

Pazar esnafı ile sohbet eden Şahin, kendilerinin kafalarındaki birtakım soru işaretlerine cevap vererek, “Ben simitçilik, ayakkabı boyacılığı yapmış bir insanım. Ekmek parasının ne kadar kutsal ve hangi şartlar altında kazanıldığını en iyi bilen bir kardeşinizim. Herkes rahat olsun, bizim dönemimizde pazarcılar da rahat olacak, en güzel şekilde ekmek parasını kazanacak ve akşam evine huzurlu gidecek. Korku ve baskı devri bitti artık” dedi.

MİTİNGE DAVET ETTİ

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin, 19 Mart tarihinde Ereğli’ye gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine Pazar esnafını da davet etti.

Cumhurbaşkanının Ereğli’de en güzel şekilde karşılanmasından Ereğli’nin kazançlı çıkacağını vurgulayan Şahin, “Bir gürlüğüne siyasi düşüncelerimizi bir tarafa bırakalım ve dünya lideri olan Cumhurbaşkanını Ereğli’de en güzel şekilde karşılayalım. Artık şunu bilmeyen kalmadı; Cumhurbaşkanımızın Ereğli’ye özel bir ilgisi ve sevgisi var.Bizim derdimiz ilçemizin menfaatlenmesidir” dedi.

Pazar esnafı da Erol Şahin’e söz vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine katılacaklarını bildirdiler.

Haber Kaynağı, Sinan Çerçioğlu

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2019, 21:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER