Pfizer 50. Yıl Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Pfizer 50. Yıl Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Pfizer 50. Yıl Ortaokulu'nu ziyaret etti.

 Pfizer Türkiye Nadir Hastalıklar Takımı’ndan 20 gönüllü, “Beni de Say- Count Me In” başlığı altında yıl boyunca tüm Pfizerlerde gerçekleştirilen kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında Zonguldak Mithatpaşa Pfizer 50. Yıl Ortaokulu’nu ziyaret etti. Pfizerliler, Pfizer’in 50. yılı anısına kurulan okulda, Pfizer’in 60. yılını çocuklarla birlikte kutlamak için çeşitli etkinliklere katıldı ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için bağışta bulundu.

Pfizer Türkiye Nadir Hastalıklar Takımı, Pfizer’in Türkiye’deki 50. yılı anısına kurulan Zonguldak Mithatpaşa Pfizer 50. Yıl Ortaokulu’nu ziyaret etti. Pfizerin global “Count Me In” programı kapsamında düzenlenen bu etkinlikte 20 kişilik Pfizer Türkiye Nadir Hastalıklar Takımı, tüm okula eşofman takımı, anaokuluna eğitici oyun setleri, Atatürk köşesi, spor malzemesi desteği (voleybol, basketbol, futbol topları) ve masa tenisi masası bağışında bulundu. Hediyelerini teslim eden ekip daha sonra anaokulu öğrencileriyle oyunlar oynadı, ortaokul öğrencileriyle ise masa tenisi, futbol, voleybol ve basketbol maçları yaptı.

Pfizer Türkiye Nadir Hastalıklar İş Birimi Lideri Mehmet Can Aslantaş şunları söyledi: “Pfizer’in en önemli sorumluluklarının başında faaliyet gösterdiği tüm ülkelerde toplumun gelişmesine katkı sağlamak vardır. Toplumsal duyarlılık ve sosyal sorumluluk Pfizer’in vazgeçilmez bir değeri ve geleneğidir. Daha sağlıklı bir yaşam için çalışma vizyonu çerçevesinde Pfizer, ülkemizde sağlık ve eğitim alanındaki sosyal sorumluluk projelerine odaklanmaya devam etmektedir. Bu yıl dünya genelindeki tüm Pfizerlerdeki nadir hastalıklar takımları, “Beni de Say- Count Me In” adı altında birçok farklı sosyal sorumluluk projesi gerçekleştiriyor. Biz de Türkiye’deki 50. yılımızın anısına kurulan bu okulda, çocukların ihtiyaçlarını karşılamak ve onlarla vakit geçirmek için bir araya gelmek istedik. Türkiye’deki 60. yılımızı doldururken, içinde yaşadığımız toplumla bir arada ve omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.”

 

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER