Pilot bölgede barkod uygulaması başladı...

Pilot bölgede barkod uygulaması başladı...

Pilot bölgede barkod uygulaması başladı...

Orman Emvalinde Barkod Sistemi Uygulamasında Bölge Pilot Uygulama Startı Verildi.

Genel Müdürlü projelendirilen uygulama için talebimiz doğrultusunda bölge de pilot uygulama yapılması onaylandı. Mesaha işlerinde barkodloma sistemi için pilot bölge olarak bölge müdürlüğüne bağlı Devrek Orman İşletme Müdürlüğü Pürenkaya İşletme Şefliğinde barkodlama uygulama eğitimi yapıldı. Eğitime Zonguldak Orman Bölge Müdür Yard. Orhan Şahin, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Mehmet Başkan, İşletme Müdürü Bekir Değirmenci, Şube Mühendisi Eyüp Ünaldı, İşletme Şefleri ve yeni göreve başlayan sözleşmeli orman mühendisleri katıldı.

Uygulama için seçilen Pürenkaya İşletme Şefliği 69 nolu bölmede barkadloma damgasıyla beraber standardizasyon tekniğine göre üretilen m3’lü emvallerin her bir başına barkodlama işlemi yapıldı. Bu işlem tabletteki orbis mesaha kısmına aktarılarak uygulamaya devam edildi.

Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı “Pilot uygulaması başlatılan barkodlama uygulamasının sağlayacağı ar-ge süreci sonunda gelişimini tamamlayıp tüm bölgeye uygulandığında, işgücü ve zamandan tasarrufu yapılmış olunacaktır. Emvallerin takip ve kontrolünde hassasiyet artacak, alıcı kuruluşlara da birçok avantaj sağlayacaktır. Bölgemiz ve ülkemiz için hayırlı olur İnşallah” diyerek uygulamayı yapan görevlilerimize başarılar dilediler.

Gündem

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2020, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER