Pilot bölgeler belirlendi!...

Pilot bölgeler belirlendi!...

Pilot bölgeler belirlendi!...

Zonguldak İl Genel Meclisi, çevresini ve köyünü kirletenlere ceza değil temiz tutanlara ödül verilmesini istedi. Meclis, ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında Göbü ve Türkali köylerini pilot bölge ilan etti.
Zonguldak İl Genel Meclisi Şubat ayı dördüncü birleşimi İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli Başkanlığında toplandı.
 Meclis Şubat ayı dördüncü birleşiminde Kozlu İlçesi Uzungüney Köyü’ne kanalizasyon ve foseptik çukuru yapılması ve sıfır atık konusu ve çevre bilincinin aşılanması konuları görüşüldü.
Meclis dördüncü birleşimde ki maddeler şu şekilde;  Birinci madde olan Kozlu ilçesi Uzungüney Köyü’nde, kanalizasyon ve foseptik çukuru yapılmasıyla ilgili imar ve bayındırlık, plan ve bütçe, çevre ve sağlık ile köylere yönelik hizmetler komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukların iki-üç-iki-iki sayılı raporunun görüşülmesi. Gündemin ikinci maddesinde ise; Ülkemizde en önemli konu olan sıfır attık konusu ve  çevre bilincinin aşılanması açısından halkımızı bilgilendirme çalışmaları yapılması ile ilgili Ar -Ge, turizm, çevre ve sağlık ile Plan ve bütçe Komisyonlarının ortaklaşa hazırlamış oldukları iki-bir-üç-dört sayılı raporlarının görüşülmesi. 
İl Genel Meclisi’nde görüşülen iki gündem maddesini oy çokluğu ile kabul etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2020, 13:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER