Polat Türkmen Tıp Bayramını kutladı

Polat Türkmen Tıp Bayramını kutladı

Polat Türkmen Tıp Bayramını kutladı

AK Parti Milletvekili Polat Türkmen, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda Doktorları ve Tüm Sağlık Çalışanları kutladı. 
Türkmen Mesajında şu görüşlere yer verdi; “Sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından biri olan sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesi, dünyanın en değerli varlığı olan insan ve onun sağlığının arz ettiği önem kuşkusuz her zaman birinci öncelik teşkil etmektedir.
 Bunun neticesinde tıp biliminin neferleri doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız ülkemizin göz bebeği konumundadırlar. Gece gündüz, yağmur çamur demeden, bayram tatil bilmeden insan yaşamına saygı çerçevesinde büyük bir özveriyle sağlıklı bir toplumun oluşması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen tıp camiamıza da, bu gelişmelerle beraber göstermiş oldukları gayretleri için şükranlarımı sunuyorum. 
Bu vesileyle; Tıp Bayramı olarak kabul edilen bu anlamlı günde, sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için fedakarca çalışan ve sağlık alanında değerli katkılarda bulunan doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı'nı kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER