Polisten Kurbanlıkta Sahte Para Uyarısı

Polisten Kurbanlıkta Sahte Para Uyarısı

Polisten Kurbanlıkta Sahte Para Uyarısı

Zonguldakta polis, kurbanlık pazarındaki satıcıları dolandırıcılık ve sahte paraya karşı uyardı.
İl Emniyet Müdürlüğü, kurbanlık bayramı öncesinde güvenlik önlemlerini arttırdı. Polis, her Kurban Bayramında kurbanlık pazarlarında yaşanan sahte para ve dolandırıcılık olaylarının önüne geçmek için satıcıları bilinçlendirme çalışması yaptı. Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, kurbanlık pazarındaki satıcıları tek tek dolaşarak uyarılarda bulundu.
Kurbanlık satıcılarına broşürler dağıtan ekipler, paranın sahte olduğunu ve nasıl anlayabileceklerini detaylı şekilde anlattı. Çok güzel bir uygulama olduğunu belirten satıcılardan 67 yaşındaki İzzet Akay; Çok iyi bir uygulama, Allah devletimizi eksik etmesin başımızdan. Emniyet yetkililerine çok teşekkür ederim. İyi bir uygulama bizi bilgilendirdiler. Broşürde yazan notları okuyacağız dedi.
Toplum Destekli Polislik Şubesi Müdürü Gülsüm Uğur, Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşlarımızın kurbanlık satıcılarımızın dolandırıcılara karşı daha fazla duyarlı olmaları yönünde Toplum Destekli Şube Müdürlüğü olarak Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü adına broşürlerimizi dağıtıyoruz. Gerek vatandaşlarımızın gerek kurbanlık satışında bulunan esnaflarımızın daha dikkatli duyarlı olmaları yönünde bilgilendirme yapıyoruz. Halkımızda bu konuda duyarlı olursa seviniriz şeklinde konuştu.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2017, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER