Posbıyık, MÜSİAD'ı ziyaret etti

Posbıyık, MÜSİAD'ı ziyaret etti

Posbıyık, MÜSİAD'ı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, MÜSİAD’ı ziyaret etti.
CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, beraberinde Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte MÜSİAD Ereğli Şube Başkanı Abdülkadir Çınar ve yönetimini ziyaret etti.
MÜSİAD’ın Ereğli’deki öneminden bahseden CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, “MÜSİAD benim için de Ereğli’miz için de çok önemli bir kuruluş. Onun Ereğli’deki önemini en iyi bilenlerden birisiyim. Ereğli’ye büyük katkıları olduğu gibi inşallah bundan sonra beraber olacak. Beraber çalışarak daha büyük katkılar olacağına inanıyorum. MÜSİAD’ın bize ödüllendirmek  suretiyle belediye olarak yapabileceğimiz altyapı hizmetlerinde her zaman yanında olduğumuzu gösterdiğini özellikle ve net olarak söylüyorum. MÜSİAD sağ olsun. Belediye başkanı olayım, aktif görevde olayım ve ya olmayayım beni bütün davetlerine kabul eder, davet ederler. Kürsüye sık sık çıkar onların sayesinde öğrencilerimize plaket veririm. Vefa denilen olgunun onlarda ne kadar önemli olduğunu özellikle ifade etmek isterim. Hiçbir zaman bizi pasif olduğumuz dönemlerde onun için geçmiş başkanlara da sizlere de hepinize de şükranlarımı sunuyorum. Teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
MÜSİAD Başkanı Abdülkadir Çınar ise Halil Posbıyık’a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileterek Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ile ilgili bilgiler verdi.
Daha önce hazırladıkları Makine İmalat Sektörü Analiz çalışmaları hakkında  CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’a bilgiler veren Çınar, ‘Karadeniz Ereğli’de makine imalat sektöründe bulunan firmalarımızı toparlayıp bir bütün haline getirip devletimize ‘bizim bu kadar büyük makine sektörümüz var,  parkımız var, bu kadar tecrübeli imalatçı firmalarımız var. Büyük projelerde buradan büyük firmalara Erdemir’e, yada Türkiye’nin büyük santrallerinde iş verilmesi gibi çalışma kitapçığımız var. Sayın Valimiz bunu örnek alarak kendisi şu an demir çelikle alakalı çalışmış, bunu baz aldılar. Sayın Valimiz, bunu örnek alarak ‘biz de böyle yapalım’ şeklinde Karabük, Ereğli, Zonguldak buralar demir çelikle anılıyor.Filyos Vadisinin bundan sonra Filyos Demir Çelik Vadisi olarak anılması daha uygun olacağını söylüyor.MÜSİAD olarak bizde bu kümelenmenin içine dahil edildik’dedi.
Çınar, ‘Kent Meydanı projesinden bahsettiniz. Ereğli Merkezine yakışacak bir cami yapımından bahsetmenizde bizi ayrıca çok mutlu etti. Teşekkür ediyoruz, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz’ifadelerine yer verdi.
MÜSİAD Şube Başkanı Abdülkadir Çınar, günün anısına Halil Posbıyık’a hediye takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019, 16:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER