'Projeleri Cumhurbaşkanı açıklayacak'

'Projeleri Cumhurbaşkanı açıklayacak'

'Projeleri Cumhurbaşkanı açıklayacak'

Zonguldak belediye başkanı Ömer Selim Alan, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

“ASFALTSIZ YER KALMAYACAK”

Asfalt çalışmaları ne aşamada ilerliyor sorusunu yanıtlayan başkan Alan, “Vatandaşlarımız asfalt istiyordu. Yenilenen ihale sonucunda ihale çalışmaları devam ediyor. Bizim niyetimiz asfaltsız ve patke taştız yer bırakmamak. Havalar müsade ettiği sürece kaliteli işlerimizi yapacağız” dedi. 

“ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ”

Terörle mücadele Gazisinin darp edilme konusuna değinen Alan, “Rahatsız olmama şansımız yok. Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Süreç devam ediyor. Gazimizi ziyaret ettim, bizim tek isteğimiz kendisinin sağlığına kavuşmasıdır. Sonrasında süreç bizim, gerekeni yaparız” dedi. 


“ESNAFA YAKIŞIR ÇÖP KOVALARI İSTİYORUZ”

“Gazipaşa'da ki çöp kovalarının sık ve kullanılabilir olsun istedik. Çevreye duyarlıyız. Esnafa yakışır çöp kovaları istiyoruz, hazırladık yerlerine yerleştirilecek.”

“BAKANLIK YETKİLİLERİ İNCELEME YAPTI”

“Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yetkililer geldi, incelemeler yapıldı. Lauvar alanı, millet bahçesi gibi bir çok proje hazılanacak inşallah Cumhurbaşkanımız Zonguldak ziyaretinde açıklayacak.”


“İŞGALLERE ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Kaldırım işgallerine değinen başkan Alan, kurallara uymayan esnafa ceza uygulanacağını belirterek; “Belediye Meclis üyelerimizle berabet önümüzde ki hafta esnaflarımıza tebligatları vereceğiz. 1 Ekimde yasak başlıyor. Kaldırım işgaline asla izin vermeyeeğiz. Cezai işlemler uygulanacak. Esnaflarında duyarlı olması gerekiyor. Kimse yolları işgal edemez, belli bir sınır vardır. Görüntü kirliliği oluyor, bu şekilde varandaşımızın hakkını elinden almış oluyoruz. Zonguldak'ta değişiklik olacak.”


“SUYUNU KESTİKLERİMİZ VAR”

Su borcu olanların suyunun kesildiğinede dikkat çeken Alan, “Geri dönüşler oldu. Beklentimizin altında kaldık, anlamak mümkün değil. Bu konuda hassas davranmak zorundayız. Düzgün şekilde su borcunu ödeyen vatandaşın hakkını korumak zorundayız. Suyunu kestiklerimiz var” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2019, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER